نیوز: کیک باقلوا که حتما همه آن را خورده اید، کیکی بسیار خوش طعم و لطیف است.که طرفداران زیادی دارد. در ادامه نیوز طرز تهیه کیک باقلوا خانگی خوشمزه را برای شما فراهم آورده است.
مواد لازم :
تخم مرغ ۵ عددبزرگ یا ۶ عدد کوچک (یک عدد زرده برای زرین کردن کنار گذاشته شود)
شکر ۱لیوان
وانیل کمی یک پنس
ماست ۱لیوان
روغن مایع ۳.۴لیوان
آرد ۳ لیوان
بکینگ پودر ۱قاشق غذا خوری
مواد لازم جهت شربت باقلوا
شکر ۳ لیوان
آب ۱.۵ لیوان
گلاب ۱.۲ لیوان
زعفران دم کرده ۲ الی ۳ قاشق
هل کمی
طرز تهیه شیرینی باقلوا/ و خاصیت بی نظیر آن
مواد لازم جهت زرین کردن باقلوا:
زرده تخممرغ ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذا خوری
زعفران کمی
طرز تهیه کیک باقلوا:
در ابتدا شربت باقلوا را آماده میکنیم
شکر،اب،گلاب،زعفران دم کرده و هل رابا هم مخلوط و هم زده و روی حرارت قرار داده تا بجوشد. پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کرده تا ۱۰ دقیقه بجوشد سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شربت سرد شود.
سپس سراغ تهیه کیک میرویم
یک زرده از تخم مرغ ها را برداشته و برای زرین کردن کنار گذاشته سپس تخم مرغ و وانیل و شکر رو خوب زده تا کرم رنگ و کش دار شود حدودا ۵ الی ۸ دقیقه
سپس ماست را اضافه میکنیم ویک دقیقه هم زده و روغن رو هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن حدودا ۳۰ ثانیه هم زده
و در انتها آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کرده و اضافه میکنم وبا همزن در حد مخلوط هم میزنیم
کف لیست ۳۰*۴۰ رابا روغن مایع چرب کرده و مواد را ریخته و با لیسک صاف کرده و روی آن را زرین کرده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰بمدت ۳۰ الی ۴۵دقیقه پخت میکنیم
و وقتی کیک کاملا پخته از فر خارج کرده برش زده وشربت را که سرد شده را روی باقلوا داغ میریزیم و میگذاریم تا باقلوا کاملا سرد شود
زرین کردن :
یک عدد زرده با ۲ قاشق ماست و کمی زعفران رو مخلوط کرده و روی باقلوا میزنیم.