آموزش گرفتن تلخی آبلیمو/نکات نگهداری از آبلیمو تازه

  • کد خبر : 455181
  • 30 آبان 1400 - 10:00
آموزش گرفتن تلخی آبلیمو/نکات نگهداری از آبلیمو تازه

نیوز: نحوه گرفتن تلخی آبلیمو : قبل از هر کاری برای داشتن یک آبلیمو خوش طعم باید در انتخاب لیموی خوب دقت کنیم.برای انتخاب لیموترش آب دار، لیموترش باید پوست نازک داشته باشد.

لیموترش باید سنگین باشد لیمویی که سبک است آب ندارد و خشک است. اگر دو لیمو هم اندازه را بردارید لیمویی که سنگین تر است آب بیشتر دارد.

وقتی لیمو را فشار می دهید باید فشرده شدن آب آن را حس کنید مانند انار که می فشارید و لیمو باید بافت نرم داشته باشد.

برای آبگیری لیموهای کوچک، بهتر از لیموهای بزرگ هستند زیرا آبلیموی گرفته شده از آن ها ترش تر می شود. اگر می خواهید آبلیموی شما ترشی کمتری داشته باشد از لیموترش های درشت استفاده کنید.

گرفتن تلخی آبلیمو

این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه.

برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید.

ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه.

طرز تهیه لیمو‌عمانی خانگی/ترفند ها و نکات/همراه با فیلم

نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=455181

ثبت نظر

-