نیوز: لیمو عمانی همان لیمو ترش خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه غذاها استفاده می شود که تهیه لیمو عمانی در منزل با این نکاتی که در اختیار شما قرداده ایم کار ساده ای است.در ادامه نیوز طرز تهیه لیموعمانی خانگی همراه با فیلم را به شما آموزش می دهد.
چند تا نکته هم بگم که خیالم راحت بشه :
لیموعمانی مدت زمان بیشتر نسبت به پرک احتیاج داره که خشک بشه یعنی وقتی بهش دست میزنید فقط پوستش خشک بشه کافی نیست باید داخل لیمو هم خوب خشک بشه.
جاهایی که مرطوب هست مثل شمال خودمون کلا بهتر که جای خشک وخنک نگه داری داریم که کپک نزنه.
عزیزای دلم لیموسنگی مناسب خشک کردن لیمو نیست.
و اینکه حتما آب و سرکه رو برای بار دوم تازه استفاده کنید که تلخی لیمو گرفته بشه هرچند که همه میدونیم بازم لیمو عمانی تلخی داره ومن همیشه قبل استفاده حدودا یکی دو ساعت میزارم تو آب ولرم تا اگه تلخی داره گرفته بشه.
فیلم طرز تهیه لیموعمانی:
خواص لیمو عمانی؛ چاشنی در طبخ خورش های ایرانی