نیوز: آتش سوزی برج رامیلا/ این آتش سوزی که حوالی ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه روز چهارشنبه (۱۴۰۰/۰۸/۱۹) رخ داد.برج رامیلا در شهرک رجایی شهرستان چالوس که از عصر چهارشنبه دچار آتشسوزی شده بود تا ساعات بامداد پنجشنبه ساعتها در آتش سوخت. مقامهای آتشنشانی چالوس گفتند این آتشسوزی تلفات جانی نداشته و مشکلات ترافیکی دلیل نرسیدن نیروهای کمکی از دیگر شهرها و تداوم چندین ساعته آتشسوزی بوده است.
ساختمان ۱۷ طبقه رامیلا در سردآبرود چالوس بطور عجیب و باورنکردنی بخاطر نبود تجهیزات آتشنشانی در ساختمان ،در میان بارش شدید باران سوخت و دیگر چیزی برای سوختن نیست.
♦️وزش باد شدید، علت اصلی آتش سوزی دوباره برج رامیلا چالوس
رییس سازمان آتشنشانی چالوس: به علت وزش باد شدید از ساعت حدود ۳ بامداد امروز پنجشنبه دوباره زبانههای آتش از ضلع غربی برج رامیلا شعله گرفت و متأسفانه با وجود تلاش آتشنشانان و بارش باران این برج کامل سوخت.
آتش سوزی گسترده در پالایشگاه نفت تهران













تعبیر خواب
قیمت ارز
فال حافظ