طرز تهیه کیک هل و گلاب زعفرانی؛ فوق العاده خوشمزه که عطرش بی نظیره

  • کد خبر : 453316
  • 27 مهر 1400 - 11:08
طرز تهیه کیک هل و گلاب زعفرانی؛ فوق العاده خوشمزه که عطرش بی نظیره

به گزارش نیوز: کیک هل و گلاب زعفرانی یکی از انواع کیک ها می باشد که با طعم و مزه گلاب، یکی از بهترین طعم ها را در میان کیک ها دارد.  این کیک برای عصرانه و دورهمی خود کیک خاصی را داشته باشید. کیک هل و گلاب یکی از انواع کیک های سنتی ایرانی می باشد که رسپی های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. ما سعی کردیم بهترین رسپی را برای شما تهیه کنیم تا بهترین کیک را برای میزبانی آماده کنید. سپس به دلخواه کیک را با کمی گل سرخ و نارگیل تزئین کنید.

در ادامه با نیوز همراه باشید با آموزش طرز تهیه کیک هل و گلاب زعفرانی:

مواد لازم کیک هل و گلاب زعفرانی:‌

تخم مرغ ۳ عدد‌
شکر ۱۱۰ گرم ۱.۲ پیمانه‌
آرد ۱۸۰ گرم ۱ و ۱.۴ پیمانه‌
شیر ۱.۴ پیمانه‌
روغن ۱.۲ پیمانه‌ سر خالے
بکینگ پودر ۱قاشق چایخورے سر پر
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
هل ۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک هل و گلاب زعفرانی

‌مراحل طرز تهیه کیک هل و گلاب و زعفران

تخم مرغ و ماست رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا همه مواد هم دما شوند.
گام اول:
تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس وانیل رو اضافه کرده، مخلوط کنید.
گام دوم:
روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
گام سوم:
سپس ماست رو اضافه کرده و خوب هم بزنید.
گام چهارم:
هل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
گام پنجم:
۶.آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید سپس به تدریج به مایه اضافه کرده و با قاشق به حالت دورانی یا ۸ انگیسی(8) هم بزنید تا مایه کاملا یکدست بشه.
گام آخر:
۷.قالب رو چرب کرده مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

سایر نکات کیک هل و گلاب زعفرانی

۳/۴ پیمانه یعنی ارتفاع پیمانه رو به طور فرضی به چهار قسمت تقسیم کرده سه قسمت از چهار قسمت رو پر کنید.

فوت استادی برای پف کردن کیک:

۱-همه مواد باید هم دما باشند اگر تخم مرع و ماست رو مستقیم از یخچال درآورده و استفاده کنید کیک پف نمیکند
۲-از بیکینگ پودر مونده استفاده نکنید
۳-تخم مرغ و شکر رو خوب بزنید زدن تخم مرغ تو پف کیک خیلی مهمه
۴-آرد رو خیلی آروم و با قاشق با مایه کیک مخلوط کنید
۵-از قالب مناسب استفاده کنید استفاده از قالب بزرگ مانع پف کردن کیک میشه قالب مناسب برای تهیه کیک هل و گلاب زعفرانی قالبی با قطر ۱۸ سانتی متره دمای فرها متفاوته بعد از حدود چهل دقیقه با خلال دندون کیک رو تست کنید اگر مایه به خلال دندون نچسبید کیک پخته وگرنه زمان بیشتری بدید
لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=453316

ثبت نظر

-