آموزش کامل طرز تهیه کیک گیلاس با ماست

  • کد خبر : 444958
  • 03 شهریور 1400 - 11:45
آموزش کامل طرز تهیه کیک گیلاس با ماست

نیوز: کیک گیلاس یکی از کیک های خوش مزه ایست که طرفداران بی شماری دارد و درست کردن آن نیز وقت زیادی از شما نمی گیرد.در ادامه همراه نیوز باشید با طرز تهیه کیک گیلاس:

مواد لازم کیک گیلاس

۱) گیلاس: یک و نیم پیمانه

۲) آرد سفید: دو و یک دوم پیمانه

۳) تخم مرغ: سه عدد

۴) شکر: یک و یک دوم پیمانه

۵) شیر: یک سوم پیمانه

۶) ماست: یک سوم پیمانه

۷) روغن مایع: یک دوم پیمانه

۸) وانیل: یک قاشق مرباخوری

۹) بکینگ: پودر یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک گیلاس



>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک آلبالو/یک کیک فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه کیک گیلاس

کیک گیلاس یکی از کیک های خوش مزه ایست که طرفداران بی شماری دارد و درست کردن آن نیز وقت زیادی از شما نمی گیرد.طرز تهیه کیک گیلاس

اولین مرحله:

برای آماده کردن کیک خوشمزه با گیلاس باید اول هسته های گیلاس را به وسیله دستگاه هسته گیر یا یک خلال دندان دربیاوریم.


دومین مرحله:

به گونه ای عرضی گیلاس ها را به دو قسمت تقسیم می کنیم و کنار می گذاریم.


سومین مرحله:

در ادامه تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و میزنیم و به مواد مخلوط میکنیم.


چهارمین مرحله:

اضافه کردن وانیل و شکر؛
وانیل و شکر را نیز به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا رنگ مخلوط آن سفید و کشدار شود. بعد از آن شیر را اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن با دیگر مواد ماست یا شیر را به ظرف اضافه می کنیم.


پنجمین مرحله:

بعد از این که ماست یا شیر را هم با مواد ترکیب کردیم، روغن مایع را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.


ششمین مرحله:

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست باشد.


هفتمین مرحله:

در این مرحله نصف آرد را اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شود.


هشتمین مرحله:

گیلاس های هسته گرفته را اضافه میکنیم

قالب را چرب کرده و خمیر را در قالب چرب شده ريخته ، در فر به مدت ٣٥ تا ٤٠ دقيقه يا تا زماني كه با خلال دندان چك كنين و خلال تميز باشه و بپزين..

طرز تهیه کیک گیلاس



نکات طلائی

اولین نکته:

اگر خواستید روی کیک طلایی شود برای طلایی شدن روی کیک بعد از پخت چند دقیقه از گریل استفاده کنید.

دومین نکته:

اگر گیلاس تازه نبود از کمپوت گیلاس استفاده کنین .

سومین نکته:

برای پف کردن کیک آرد و بگینک پودر را چند مرحله الک کنید تا یکدست شود.

چهارمین نکته:

حتما قالب را چرب کنید تا از ته گرفتن کیک جلوگیری شود.

پنجمین مرحله:

بعد از تقریب ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان چک کنید اگر به خلال دندان چیزی نچسبید یعنی کیک آماده شده است.

ششمین نکته:

تا ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنین .

هفتمین نکته :

باید تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشد و خیلی سرد نباشد.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=444958
  • نویسنده : نرگس قوامی

ثبت نظر

-