نیوز: کیک گیلاس یکی از کیک های خوش مزه ایست که طرفداران بی شماری دارد و درست کردن آن نیز وقت زیادی از شما نمی گیرد.در ادامه همراه نیوز باشید با طرز تهیه کیک گیلاس:
مواد لازم کیک گیلاس
۱) گیلاس: یک و نیم پیمانه
۲) آرد سفید: دو و یک دوم پیمانه
۳) تخم مرغ: سه عدد
۴) شکر: یک و یک دوم پیمانه
۵) شیر: یک سوم پیمانه
۶) ماست: یک سوم پیمانه
۷) روغن مایع: یک دوم پیمانه
۸) وانیل: یک قاشق مرباخوری
۹) بکینگ: پودر یک قاشق غذاخوری
>>>بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک آلبالو/یک کیک فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه کیک گیلاس
کیک گیلاس یکی از کیک های خوش مزه ایست که طرفداران بی شماری دارد و درست کردن آن نیز وقت زیادی از شما نمی گیرد.طرز تهیه کیک گیلاس
اولین مرحله:
برای آماده کردن کیک خوشمزه با گیلاس باید اول هسته های گیلاس را به وسیله دستگاه هسته گیر یا یک خلال دندان دربیاوریم.
دومین مرحله:
به گونه ای عرضی گیلاس ها را به دو قسمت تقسیم می کنیم و کنار می گذاریم.
سومین مرحله:
در ادامه تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و میزنیم و به مواد مخلوط میکنیم.
چهارمین مرحله:
اضافه کردن وانیل و شکر؛
وانیل و شکر را نیز به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا رنگ مخلوط آن سفید و کشدار شود. بعد از آن شیر را اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن با دیگر مواد ماست یا شیر را به ظرف اضافه می کنیم.
پنجمین مرحله:
بعد از این که ماست یا شیر را هم با مواد ترکیب کردیم، روغن مایع را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.
ششمین مرحله:
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست باشد.
هفتمین مرحله:
در این مرحله نصف آرد را اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
هشتمین مرحله:
گیلاس های هسته گرفته را اضافه میکنیم
قالب را چرب کرده و خمیر را در قالب چرب شده ريخته ، در فر به مدت ٣٥ تا ٤٠ دقيقه يا تا زماني كه با خلال دندان چك كنين و خلال تميز باشه و بپزين..
نکات طلائی
اولین نکته:
اگر خواستید روی کیک طلایی شود برای طلایی شدن روی کیک بعد از پخت چند دقیقه از گریل استفاده کنید.
دومین نکته:
اگر گیلاس تازه نبود از کمپوت گیلاس استفاده کنین .
سومین نکته:
برای پف کردن کیک آرد و بگینک پودر را چند مرحله الک کنید تا یکدست شود.
چهارمین نکته:
حتما قالب را چرب کنید تا از ته گرفتن کیک جلوگیری شود.
پنجمین مرحله:
بعد از تقریب ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان چک کنید اگر به خلال دندان چیزی نچسبید یعنی کیک آماده شده است.
ششمین نکته:
تا ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنین .
هفتمین نکته :
باید تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشد و خیلی سرد نباشد.