طرز تهیه حلوای ساده ولی خوشمزه با آرد سفید

  • کد خبر : 444425
  • 27 مرداد 1400 - 10:45
طرز تهیه حلوای ساده ولی خوشمزه با آرد سفید

نیوز: حلوا از شیرینی های معروف و مورد علاقه ما ایرانی هاست. جالب است که بدانید حلوا آردی به عنوان غذا هم به همراه نان سرو می شود همچنین حلوا آرد سفید برای نذری ها در بسیاری از مجالس مذهبی مثل ایام محرم تهیه و پخش می شود.در ادمه نبوز با طرز تهیه حلوا آرد سفید همراه ما باشید.

طرز تهیه حلوا آرد سفید و مواد لازم:

۱- آرد سفید تقریبا ۲لیوان

۲- گلاب: ۴قاشق غذاخوری

۳- آب: ۱و نیم لیوان

۳- شکر: ۱لیوان

۴: کره: ۵۰گرم

۵- پودر هل: مقدار کمی

۶- روغن: مایع ۱لیوان

۷- زعفران دم کرده: ۱قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا آرد سفید

طرز تهیه حلوا آرد سفید:

مرحله اول:

آماده کردن شربت حلوا؛ برای این کار آب ، گلاب ، شکر و پودر هل را داخل یک قابلمه ریخته، بعد ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به دیگر مواد اضافه می کنیم و قابلمه را روی شعله بسیار ملایم می گذاریم.


مرحله دوم:

شربت را به خوبی هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. شربت باید روی شعله گاز بماند تا زمان اضافه کردن به آرد داغ باشد.


مرحله سوم:

در این مرحله روغن را در یک ظرف دیگر ریخته تا داغ شود.


مرحله چهارم:

آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا اگر گوله بود باز شود.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه حلوای ساده با زعفرانی و بدون زعفران


مرحله پنجم:

بعد از این که آرد را الک کردیم آن را در یک تابه جداگانه ریخته و شروع به تفت دادن آن می کنیم. تفت دادن آرد را ادامه می دهیم تا رنگ آرد کرمی شود. در تفت دادن آرد باید مراقب باشید تا آرد ته نگیرد و نسوزد.


مرحله ششم:

بعد از این که رنگ آرد کرمی شد روغن داغ را به آرد اضافه می کنیم.

طرز تهیه حلوا آرد سفید


مرحله هفتم:

تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی مایل به سرخ شود. حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد.


مرحله هشتم:

در این مرحله شربتی را که در مرحله اول تهیه کردیم را به آرد اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا حلوا حالت خمیر شکل بگیرد.


مرحله نهم:

بعد از این که مواد یکدست شد کره را هم به حلوا اضافه کرده و هم زدن آن را تا جایی ادامه می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد و شروع به روغن انداختن کند.


مرحله دهم:

در این مرحله حلوا را در ظرف مورد نظر می کشیم و با پودر پسته ، نارگیل ، بادام و … تزیین می کنیم.

نکات طلایی برای تهیه حلوا آرد سفید

برای تیره شدن رنگ حلوا چه باید کرد؟چنان چه تمایل داشتید رنگ حلوای شما تیره تر باشد به هیچ وجه آرد را بیش از حد تفت ندهید تا رنگ آرد قهوه ای سوخته شود. این کار باعث می شود حلوا طعم سوختگی و مزه بدی بگیرد. برای تیره شدن رنگ حلوا؛ مقداری کاکائو به حلوا اضافه کنید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=444425
  • نویسنده : نرگس قوامی

ثبت نظر

-