بهترین راهکار برای لعابدار شدن قرمه سبزی

  • کد خبر : 436931
  • 12 تیر 1400 - 13:50
بهترین راهکار برای لعابدار شدن قرمه سبزی

نیوز: اگر از ان دسته آدم ها هستید که در پی فوت و فن آشپزی هستید و می خواهید روش های بسیار ساده برای این که یک قرمه سبزی جا افتاده و لذید داشته باشید را بیاموزید تا اخر این مقاله با ما باشید! در این نوشته ما ترفندهایی ساده برای غلیظ شدن قورمه سبزی را به شما آموزش می دهیم

چگونه قورمه سبزی ام را لعاب دار و لذید و خوش مزه کنم؟

خورش قورمه سبزی دوست داشتنی ترین غذای ما ایرانیان است و به گونه ای با این خورشت معیار آشپزی ما نیز محک می خورد. هر بانویی که بتواند این خورشت را به خوبی درست کند یک آشپز حرفه ای به حساب می آید و غلیظ شدن قورمه سبزی یکی از نشانه های یک قرمه سبزی خوب است. در ادامه مقاله با نیوز همراه باشید تا راه های لعابدار شدن قرمه سبزی و غلیظ شدن آن را آموزش دهیم.

>>>بیشتر بخوانید:

چند ترفند برای پختن یک قورمه سبزی بی نظیر

 قرمه سبزی

آنچه باید برای لعابدار شدن قرمه سبزی قورمه بدانید!

۱) سبزی را خوب ریز کنید؛ مهم ترین اصل سبزی قرمه است؛ سبزی استفاده شده در خورشت قورمه سبزی را خیلی خوب خرد کنید و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمی اندازد.

۲) خوب سرخ کنید؛ سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد.

۳) تفت دادن با گوشت؛ سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورشت قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید این کار باعث لعابدار شدن خورشت می شود.

۴) انتخاب سبزی؛ سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می کنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورشت شما را غلیظ کند.

۵) برگ چقندر یا اسفناج حتما استفاده کنید؛ اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر می توانید استفاده کنید.

۶) از گوشت گوطفندی استفاده کنید؛ استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورشت می شود.
حدود 3 الی 4 ساعت زمان نیاز است تا خورشت قورمه سبزی بپزد و به خوبی لعابدار شود.

قرمه سبزی با مخلفات

استفاده از یخ برای غلیظ شدن قورمه سبزی

۷) وقتی خورشت شما آبکی شد می توانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید تا خورشت لعابدار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود.

۸) آب اضافه کنید؛ در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورشت افزوده تا مجبور نشود در وسط آشپزی آب به خورشت اضافه کنید چون از لعابدار شدن خورشت جلوگیری میکند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب جوش استفاده کنید.

۹) اضافه نمودن لیمو و نمک؛ لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورشت آماده می شود به مواد اضافه کنید چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می شود و خورشت غلیظ نمی شود.
در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید که خورشت شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته ولی آب زیادی دارد شما می توانید شعله را زیاد کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود.

قرمه سبزی شما آمادست. نوش جان.

 

تجربیات خوب خودتان را با ما و دوستانتان به اشتراک بگذارید. ⇓⇓⇓

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=436931
  • نویسنده : نرگس قوامی

ثبت نظر

-