اگر دلتان برای یک آبگوشت لذیذ و خوشمزه تنگ شده با نیوز همراه باشید.آبگوشت غذایی بسیار خوشمزه است که تمام افراد آن را دوست دارند و با لذت درست کرده و میخورند. آبگوشت غذایی بسیار مقوی است که فواید خوبی برای بدن دارد.
آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی ما ایرانیان می باشد و در اصل اصالت آن مربوط به قم است.آبگوشت قنبید یکی از غذاهایی است که تاریخچه بسیار قدیمی دارد از این رو این غذا ثبت ملی شده است.این غذا بسیار خوشمزه است و می توانید برای تنوع در لیست غذایی خود قرار دهید.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی: نیم کیلو
قنبید یا همان کلم قمری درشت: ۲ عدد
لوبیا سفید: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد
رب: ۲ ق غذا خوری
گندم پوست کنده: ۱۰۰ گرم
پودر لیموعمانی: ۱ ق سوپ خوری
نمک، زردچوبه، ادویه کاری به مقدار لازم
روش پخت آبگوشت سنتی و خوشمزه:
ما این آبگوشت لذیذ را به روش دیزی سنگی برای شما آموزش می دهیم؛
>>>بیشتر بخوانید:
حلیم گندم/غذاهایی بسیار مقوی و عالی
طرز تهیه آبگوشت قنبید
مرحله اول:
ابتدا لوبیا سفید را از شب قبل یا ۱۲ ساعت قبل به همراه گندم خیس کنید و چندین بار آبش را عوض کنید تا نفخش گرفته و راحت تر پخته شود. کلم قمری را پوست بگیرید و چند قاچ بزنید.
مرحله دوم:
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله سوم:
گندم و لوبیا و گوشت را به ترتیب اضافه کنید و تفت دهید و در انتها قمری ها قاچ شده را اضافه کنید و چند لیوان آب روی مواد بریزید به طوری که گوشت ها کاملا در آب باشند و روی مواد آب بگیرید.
مرحله چهارم
در ادامه ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم پخته و آبگوشت قنبید جا بیفتد در انتها پودر لیموعمانی را بریزید و نمک آبگوشت را اندازه کنید وقتی همه مواد پخته و نرم شدند آبگوشت قنبید شما حاضر است.
آن را به همراه سبزی و دوغ میل کنید.
نووش جااان.