همه چیز راجب هایفوتراپی

  • کد خبر : 392433
  • 30 بهمن 1399 - 12:54
همه چیز راجب هایفوتراپی

 

هایفوتراپی، مخفف عبارت High Intensity Focused Ultrasound است. این عبارت در فارسی به امواج فراصوت پرتوان ترجمه می‌شود. درواقع برخلاف بسیاری از روش‌های بهبود زیبایی، در هایفوتراپی این امواج فراصوت هستند که وظیفه درمانی را به عهده دارند.

تکنیک‌های درمانی مختلفی برای لیفت و سفت‌کردن پوست صورت  و گردن وجود دارد اما بسیاری از این روش‌ها، تهاجمی هستند و عوارض و مشکلات زیادی را برای بیمار ایجاد می‌کنند. هایفوتراپی را می‌توان امن‌ترین روش برای لیفت پوست صورت، گردن و حتی دست‌ها دانست.

‎جوانسازی پوست با هایفوتراپی

استفاده از هایفوتراپی در موارد زیبایی قدمت چندانی ندارد. اولین تاییدیه هایفوتراپی از طرف سازمان غذا و دارو در سال ۲۰۰۹ برای لیفت ابرو بود و تنها حدود پنج سال قبل، کاربرد آن در رفع چین و چروک سینه و گردن برای این سازمان محرز شد.

از هایفوتراپی در لیفت، جوانسازی صورت و سفت کردن پوست نیز استفاده می شود. اگرچه موارد اخیر هنوز از سوی سازمان غذا و دارو تایید نشده است ولی چندین تحقیق در این زمینه نشان می دهد که این شیوه کاملا بی خطر و موثر است. به طوریکه در مواردی که افراد به هر دلیلی مجاز به عمل جراحی نیستند و یا تمایلی به جراحی ندارند استفاده از آن پیشنهاد می شود.

البته میزان این نفوذ به دستگاه استفاده شده نیز بستگی دارد. معمولا در هایفوتراپی از چند کارتریج اصلی استفاده می شود که به صورت زیر هستند:

  • کارتریج با عمق نفوذ ۱٫۵ میلی متر که برای رفع چین و چروک های خفیف استفاده می شود
  • کارتریج با عمق نفوذ ۳ میلی متر. در این مورد حرارت تا لایه درم فرستاده می شود
  • کارتریج با عمق ۴٫۵ میلیمتر که با  رساندن حرارت به لایه ماهیچه ای آن را سفت می کند
  • کارتریج با عمق نفوذ ۸ میلیمتر
  • کارتریج با عمق نفوذ ۱۳ میلیمتر

‎کارتریجهای اصلی کارتریجهای عمق ۱٫۵، ۳ و ۴٫۵ هستند. دو مورد اخیر دستگاههایی هستند که برای بدن و کاهش چربی های انباشته شده استفاده می شود. در این مورد حرارت به عمقهای ۸ و ۱۳ میلیمتری پوست نفوذ می کند.

مراحل انجام هایفوتراپی

‎برای انجام هایفو نیازی به آمادگی و یا مراقبت خاصی قبل از آن نیست. فقط در ابتدا باید تمام مواد آرایش و یا مراقبت از پوست روی ناحیه مورد نظر را تمیز کنید. پزشک یا تکنسین این کار را برای شما انجام می‌دهد.

‎همچنین قبل از شروع مقداری کرم بی حس کننده موضعی را روی محل درمان استفاده می‌کنند و مقداری ژل سونوگرافی را روی آن می‌زنند. سپس دستگاه هایفو را در مقابل پوست قرار داده و آن را تنظیم میکنند. برای این کار از نمایشگر سونوگرافی استفاده می‌کنند. سپس به مدت ۳۰ الی ۹۰ دقیقه امواج را به صورت پالس‌های کوتاه به محل مورد نظر می‌فرستند و در پایان چنانچه نیاز به درمان دیگری باشد آن را انجام می‌دهند.

‎همانطور که گفته شد اعمال این پالس‌ها ممکن است با سوزش و گرما همراه باشد که در صورتیکه برایتان آزار دهنده باشد می‌توانید از یک مسکن یا ضد التهاب استفاده کنید. بعد از عمل نیز نیازی به مراقبت نبوده و بلافاصله می‌توانید فعالیت‌های روزانه خود را شروع کنید.

احساسی که حین انجام هایفوتراپی تجربه می کنید؟

ممکن است به هنگام انجام هایفو درد بسیار خفیف و جزئی به صورت پالس‌های ضعیف و ریز وجود داشته باشد. برای افرادی که این احساس برایشان خوشایند نیست به هنگام شروع، پزشک از استامینوفن یا یک داروی ضد التهاب مثل ایبوپروفن استفاده می‌کند. بعد از انجام درمان، قرمزی خفیف در موضع تحت درمان ظاهر می‌شود که طی چند ساعت برطرف می‌شود. در برخی موارد ممکن است احساس سوزن سوزن شدن تا چند روز در محل ادامه داشته باشد.

هایفوتراپی چه مزایایی دارد؟

هایفوتراپی چیست؟ مزایا، قیمت و نتایج

طبق آمار انجمن جراحی زیبایی آمریکا در سال‌های اخیر استفاده از هایفوتراپی در لیفت صورت رشد چشمگیری داشته است. این آمار نشان می‌دهد که در فاصله سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۷ استفاده از این روش حدود ۶۵ درصد افزایش یافته است. در یک تحقیق، بیش از ۶۵ درصد افراد تحت درمان بعد از سه ماه تفاوت چشمگیر و مطلوب در صورت و گردن خود مشاهده کردند. مطالعه دیگری بهبود وضعیت صورت، شکم و ران را بعد از سه ماه تایید کرده است. از مزایای این روش در زیبایی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش چین و چروک صورت
  • صاف کردن پوست
  • لیفت گونه، ابرو و پلک
  • کاهش چین و چروک و رفع تیرپی دور چشم
  • بالابردن مشخص فک
  • سفت شدن پوست گردن

>>>بیشتر بخوانید:

سفت کردن پوست صورت با روغن های گیاهی

خوراکی های مضر برای پوست صورت!


هایفوتراپی برای چه کسانی مناسب است؟

هایفوتراپی چیست؟ مزایا، قیمت و نتایج

‎ اگرچه برای جوانسازی پوست، هایفوتراپی روش بسیار مناسبی است و جایگزین خوبی برای عمل جراحی است، اما برای همه افراد توصیه نمی‌شود.

  • به طور کلی، اثرگذاری این شیوه برای افراد بیشتر از ۳۰ سال با پوست ملایم، بیشتر است و موارد زیر ممکن است موارد مناسبی برای استفاده از هایفو نباشند.
  • کسانی که پوست خیلی شل یا فشرده دارند. این افراد ممکن است برای نتیجه مطلوب نیاز به درمان‌های دیگری نیز داشته باشند.
  • افراد مسن‌تر که پوستی بسیار شل و یا کرکی دارند. برای این افراد ممکن است نیاز به عمل جراحی باشد.
  •  افراد مبتلا به عفونت و دارای ضایعات پوستی و یا ایمپلنت فلزی در ناحیه مورد نظر

هزینه درمان با هایفوتراپی

هزینه درمان با هایفوتراپی، از بسیاری از روش‌های درمانی مشابه ارزان‌تر است و به طور کلی می‌توان هایفو را یک تکنیک اقتصادی برای درمان افتادگی پوست در نظر گرفت.

قیمت اعلام شده توسط پزشکان، به مساحت مد نظر از صورت، دستگاه استفاده شده و میزان شهرت و تجربه پزشک مرتبط است.

با این حال می‌توان انتظار داشت که در کلینیک‌های مختلف بتوان با قیمت‌هایی بالاتر از ۱ میلیون تومان و پایین‌تر از ۵ میلیون تومان، هایفوتراپی را انجام داد. در نظر داشته باشید که یک جراحی ساده پوست، بسیار بیشتر از یک میلیون‌ تومان هزینه دارد و البته عوارض زیادی را نیز برای شما به دنبال خواهد داشت.


پروسه انجام هایفوتراپی

هایفوتراپی چیست؟ مزایا، قیمت و نتایج

‎همانطور که گفته شد در این روش از انرژی امواج استفاده می‌شود. این انرژی لایه‌های زیر پوست را مورد هدف قرار داده و امواج روی نقطه خاصی در آنجا متمرکز می‌شوند.

از آنجاییکه تمرکز امواج در لایه‌های زیرین است جذب لایه‌های بیرونی نمی‌شود و آسیبی به آن‌ها نمی‌رساند. با حرارت دادن سلول‌های لایه‌های زیرین، بافت گرم شده باعث تخریب سلولی می‌شود وسلول‌ها را وادار به تولید کلاژن بیشتر می‌کند.

کلاژن، پروتئینی است که باعث استحکام پوست می‌شود. با افزایش کلاژن، خطوط و چین و چروک‌های ریز حزف شده و باعث می‌شود پوست سفت و محکمتر و چروک کمتر شود. به این ترتیب خستگی، افتادگی پوست در اطراف چشم، صورت، چانه، گردن و سینه تنها با یک روش درمانی که به، بطور قابل توجهی بهبود پیدا می‌کند.

طبق نظر متخصصان در مقایسه با دیگر روش‌ها عمق نفوذ گرمای امواج هایفو در پوست بیشتر و در نتیجه تولید کلاژن بهتر صورت می‌گیرد. میزان نفوذ این امواج سه برابر لیزر و یک و نیم برابر آراف است.


زمان بهبودی هایفوتراپی

هایفوتراپی نیاز به ریکاوری ندارد در صورتیکه برای ترمیم و بهبودی جراحی ۲ الی ۴ هفته زمان لازم است.

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=392433

ثبت نظر

-