فواید بیشمار کرفس

خورش کرفس اصیل را اینجا یاد بگیرید

  • کد خبر : 389969
  • 26 بهمن 1399 - 12:57
خورش کرفس اصیل را اینجا یاد بگیرید

آیا از قابلیت‌های شگفت‌انگیز کرفس اطلاع دارید؟ با ما همراه باشید!

۱- از جمله موارد شگفت انگیزی که در مورد کرفس وجود دارد این است که اجازه نمی دهد که فشار خون بالا یا پایین برود و آن را در حد تعادل نگاه می دارد.

۲- در کرفس ویتامین های مختلفی است که به تغذیه ما کمک زیادی می‌کند؛ ویتامین‌ های آ، ب، ث، پتاسیم، فسفر.

۳- ویتامین های گروه ب و ویتامین هایی که در برگ های کرفس وجود دارد.

۴- در کرفس ویتامین آ وجود دارد و ساقه های آن دارای ویتامین b۱، b۲ و b۶ است‌

۵- کرفس دارای روغن های ضروری است که طعم عالی به خورشت می دهد.

۶- کرفس دارای ویتامین ث است که باعث می‌شود سیستم ایمنی بدن تقویت شود.

۷- آب کرفس باعث سلامت اندام های عروقی می شود و باعث جوانی و شادابی پوست و مو می شود.

۸- ویتامین های e، c، و b که در آب کرفس وجود دارد جوش ها و لکه ها را از بین می‌برد.

۹- کلسیم موجود در کرفس باعث می‌شود که موها و ناخن‌ها ترمیم شوند و فشار خون را تنظیم می کند.

۱۰- یک نوع ماده شیمیایی در کرفس وجود دارد که باعث می شود بافت ها ی بدن آرامش یابند و خون به خوبی در عروق به گردش درآید.

۱۱- از جمله موارد شگفت‌انگیزی که کرفس دارد فشار خون را ثابت نگاه می دارد.

۱۲- آنتی اکسیدانی که کرفس دارد باعث می شود که از سلول ها محافظت کند و از صدمات سلولی جلوگیری کند.

۱۳- کرفس باعث می‌شود که وزن کاهش یابد و این برای افرادی که دچار اضافه وزن هستند بسیار مناسب است.

۱۴- کرفس برای کلیه ها و دستگاه گوارش بسیار مفید است و باعث می‌شود کلیه ها و دستگاه گوارش ما بهتر کار کند همچنین لثه ها را تقویت می کند.

۱۵- کرفس باعث می شود که بوی بد دهان از بین برود همچنین آنتی اکسیدان فوق‌العاده که کرفس دارد خاصیت ضد پیری دارد و هزاران فواید دیگر.

مواد لازم برای تهیه یک خورشت کرفس خوشمزه :

  1. گوشت چرخ کرده چهار صد گرم
  2. ساقه کرفس یک عدد متوسط
  3. لوبیا مقداری
  4. جعفری سیصد گرم
  5. پیاز یک عدد
  6. زردچوبه یک قاشق مرباخوری سر خالی
  7. نمک و فلفل به مقدار نیاز
  8. آب لیمو ر به مقدار نیاز
  9. رپ دو قاشق
  10. روغن به اندازه کافی

روش پخت خورشت کرفس

مرحله اول :

ابتدا گوشت های چرخ کرده را به شکل قلقلی درآورده و کناری بگذارید.


مرحله دوم :

پیاز را خوب شسته و بعد پوست گرفته و با رنده، رنده کنید.


مرحله سوم :

ساقه کرفس را خوب شسته و بگذارید تا آبش برود و بعد با کارت به اندازه های مساوی برش دهید البته اندازه آن سلیقه ای است که ریز بخواهید یا درشت.


مرحله چهارم :

جعفری ها را بعد از شستن و گرفتن آب آن ها را بگیرید و ریز کنید.


مرحله پنجم :

لوبیا ها را نیز باید به مدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد و چند بار آبش را عوض کنید.


مرحله ششم :

تابه را روی شعله قرار داده و کمی روغن در آن بریزید.


مرحله هفتم :

کرفس ها را داخل تابه ریخته و تفت دهید به اندازه ای که نرم شود.


مرحله هشتم :

در ظرفی دیگر کمی روغن ریخته و روی شعله قرار دهید بعد پیاز را ریخته تا سرخ شود و کنار می گذاریم.


مرحله نهم :

قلقلی را هم در روغن سرخ کرده و کناری گذاشته و جعفری را نیز تفت دهید.


مرحله دهم :

یک قابلمه را آب کرده و روی شعله قرار میدهیم و کرفس و لوبیا ها را در آن ریخته و می گذاریم تا بپزد.


مرحله یازدهم :

سبزی جعفری را تفت داده و نمک و فلفل را ریخته و زردچوبه را اضافه کرده و تفت داده و رپ را هم اضافه می کنیم و بعد قلقلی ها را نیز اضافه می کنیم.


مرحله دوازدهم :

لوبیا ها و کرفس ها وقتی نیم پز شدند مواد را داخل قابلمه ریخته و بهلولی ها و کرفس ها اضافه می کنیم و آب را زیاد می کنیم تا با هم بپزند.


مرحله سیزدهم :

شعله را کم می‌کنیم و در ۲۰ دقیقه آخر آب لیمو را هم اضافه می کنیم. مدت زمان پخت خورش کرفس یک ساعت و نیم می باشد بعد شعله را خاموش کرده و قابلمه را از روی شعله برمی داریم.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=389969
  • نویسنده : نرگس قوامی

برچسب ها

ثبت نظر

-