نیوز: پاناکوتا جز اون دسته از دسرهای خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعمهای مختلفی تهیهاش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفهای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم.پاناکوتا زعفرانی یکی از انواع دسرهای بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است.پاناکوتا زعفرانی یه دسر فوق العاده خوشگل، خوش طعم و خوش عطر که خیلی راحت و در چند مرحله درست میشه.
زعفران دارای خواص بیشماری برای بدن و پوست و مو هست. از جمله اینکه موجب روشنی پوست میشه و در درمان آکنه و جوش صورت بسیار تاثیرگذاره. به درمان ریزش مو نیز کمک می کند. اما شاید مهم ترین خاصیت زعفران کمک به کاهش استرس، اضطراب و افسردگی و ایجاد حس شادی و نشاط باشه.
پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیایی ست که از ترکیب خامه و ژلاتین و در داخل قالب تهیه میشه. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده ست.
در این مطلب هم میتونین طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رو ببینین.
مواد لازم:
- خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
- شیر: ۱ پیمانه
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- گلاب: ۱/۳ پیمانه
- آب: ۱/۲ پیمانه
- ژلاتین: ۱۵ گرم
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله اول:
برای درست کردن پاناکوتا زعفرونی ابتدا باید ژلاتین رو آماده کنیم. پس آب و پودر ژلاتین رو داخل یه قابلمه کوچک میریزیم.
مرحله دوم:
حرارت رو کم میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه و بعد حرارت رو خاموش میکنیم.
مرحله سوم:
حالا شیر و خامه رو داخل یه قابلمه دیگه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم.
مرحله چهارم:
شکر رو هم اضافه کرده و مخلوط رو مدام با یه همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شده و شکر هم حل بشه و دیگه خامه داخل شیر معلوم نباشه. در این مرحله شیرینی رو تست میکنیم در صورتی که برامون کم بود مقدار شکر رو زیاد میکنیم.
مرحله پنجم:
به هم زدن تا وقتی ادامه میدیم که مخلوط یکنواخت بشه و مایه فقط داغ بشه، ولی اصلا نباید بذاریم تا جوش بیاد همین که داغ بشه کافیه و دیگه میتونیم شعله رو خاموش کنیم.
مرحله ششم:
حالا مخلوط آب و ژلاتین رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحله هفتم:
گلاب و به مقدار کافی زعفران دم کرده هم اضافه میکنیم.
مرحله هشتم:
مایه پاناکوتارو هم میزنیم و در صورتی که هنوز به رنگ دلخواهمون نرسیده بود باز زعفران اضافه میکنیم.
مرحله نهم:
حالا فقط باید مایه پاناکوتا رو داخل قالب بریزیم و اجازه بدیم تا کمی خنک بشه.
مرحله دهم:
بعد از خنک شدن مایه پاناکوتا، قالب پاناکوتا رو برای مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره و بعد پاناکوتا آماده است.
>>>بیشتر بخوانید
دستور تهیه فرنی زعفرانی مجلسی و نکات آب نیانداختن آن
انواع کیک انجیر؛ دسری لاکچری را تجربه کنید!
اوتمیل پخته؛ صبحانهای پرفیبر و مغذی ،دسری خوشمزه و شیرین!