اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی ،دسری خوشمزه و شیرین!

  • کد خبر : 373459
  • 08 بهمن 1399 - 13:21
اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی ،دسری خوشمزه و شیرین!

 

 

نیوز: اوتمیل پخته یک نوع خاص از اوتمیل است که بر خلاف انواع اوتمیل صبحانه که به روش‌های دیگر درست می‌شود، بافت و ظاهر خود را حفظ می‌کند و اصلا شبیه چیزی همانند حلیم نیست. این دسر خوشمزه و شیرین به جای مایکروفر یا ماندن در شیشه یا نرم کردن با شیر گرم در فر پخته می‌شود بنابراین بافت آن حفظ می‌شود. از این جهت این‌ها را گفتیم که بعضی‌ها با خوردن اوتمیل مشکل دارند و آن را شبیه به غذای بچه می‌بینند بنابراین حتی سعی هم نمی‌کنند که آن را درست کنند.

اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی ،دسری خوشمزه و شیرین!

اگر بخواهید برای صبحانه کمی وقت صرف کنید و در پایان نتیجه‌ای مطلوب بگیرید بهتر است چیزی درست کنید که ارزش غذایی آن مطابق با ارزش زمانی که صرف آن کرده‌اید، باشد. صبحانه مغذی بخصوص برای افرادی که سرکار می‌روند و حتی خانم‌های خانه‌دار بسیار مهم‌تر از سایر وعده‌هاست، چون ما اغلب کارهایمان را در طول روز انجام می‌دهیم و خوردن صبحانه مناسب باعث جلوگیری از افت قند خون و پیشگیری از ابتلا به دیابت می‌شود. صبحانه علاوه بر مغذی بودن باید سیرکننده هم باشد و به همین دلیل استفاده از پروتئین و غذا‌های پرفیبر برای صبحانه توصیه همیشگی ماست. وقتی این دو در کنار هم قرار بگیرند نتیجه مطلوب خواهد بود.

اوتمیل پخته صبحانه‌ای خوشمزه است که با جو دوسر مغذی درست می‌شود و با عسل شیرین شده و با دارچین و وانیل طعم‌دار می‌شود. این صبحانه عالی روش خوبی برای شروع صبحگاه بخصوص برای کارمندان و دانشجویان است

برای درست کردن اوتمیل پخته به مواد زیر نیاز دارید:

  • تخم‌مرغ: این ماده به اتصال مواد به هم و چسبندگی مخلوط کمک می‌کند بنابراین می‌توانید دسر را به صورت مربع برش بزنید.
  • شربت افرا یا شکر قهوه‌ای روشن: از آنجایی که در کشور ما شیره افرا موجود نیست ما از شکر قهوه‌ای استفاده می‌کنیم. در این دستور تنها مقداری برای طعم‌دهی استفاده می‌شود یعنی حداقل ۱/۴ پیمانه یا نهایتا ۳/۴ پیمانه.
  • دارچین: دارچین ادویه‌ای گرم است و طعم خوب و شیرینی هم به آن می‌دهد. علاوه بر دارچین می‌توان ادویه‌های گرم دیگری همانند جوز، زنجبیل و میخک هم برای افزایش طعم به این خوراکی اضافه کرد.
  • اسانس وانیل: برای اینکه طعم عالی و قوی داشته باشید از اسانس وانیل مرغوب استفاده کنید.
  • شیر: از شیر کامل یا شیر ۲% چربی استفاده کنید.
  • جو دوسر پرک: در اینجا از جو دوسر پرک استفاده شده است، اما شما می‌توانید از جو دوسر فوری هم استفاده کنید. مارک آ اُ ب و هاتی کارا دو شرکتی هستند که این ماده غذایی را تولید می‌کنند.

مواد لازم:

  • شیر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۱/۲ پیمانه، فشرده شده در پیمانه
  • کره: ۱/۴ پیمانه، ذوب شده
  • بیکینگ‌پودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • جو دوسر پرک: ۳ پیمانه

 

طرز تهیه:

۱.

فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید و ظرفی مربعی با ابعاد ۲۰×۲۰ را چرب کنید.

۲.

در کاسه‌ای بزرگ شیر، تخم‌مرغ، شکر قهوه‌ای یا عسل، کره ذوب شده، دارچین، وانیل، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی ،دسری خوشمزه و شیرین!

۳.

جو دوسر پرک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید.

اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی ،دسری خوشمزه و شیرین!

۴.

آن را داخل ظرف مخصوص فر چرب شده بریزید و آن را در کل ظرف به طور یکسان پهن کنید. ظرف را در فر بگذارید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید در فر بماند. قبل از برش زدن و سرو کردن بگذارید کمی خنک شود.

نکات مهم!!!

  • برای داشتن بافتی کاملا مشخص از جو دوسر پرک استفاده کنید. استفاده از جو دوسر فوری هم خوب است، اما جو دوسر خرد شده اصلا مناسب این غذا نیست.
  • در صورتی که به شیر لبنی حساسیت دارید می‌توانید از شیر گیاهی استفاده کنید. شیر بادام، شیر جو دوسر، شیر نارگیل یا شیر برنج خوب هستند.
  • برای درست کردن مافین: ۱/۲ پیمانه سس سیب را به مایع مخلوط اضافه کنید (علاوه بر مواد موجود در لیست). مخلوط جو دوسر را داخل ۱۲ فنجان مافین یا قالب کاغذی بریزید. آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.
  • برای تزئین و روی آن می‌توانید از انواع توت تازه، برش‌های موز، سیب برش زده، مغز‌های خوراکی مثل بادام یا گردو، نارگیل، عسل، شیر یا خامه، شکلات چیپسی، کشمش یا زغال اخته خشک شده و کره استفاده کنید.
  • وانیل و دارچین را حذف نکنید؛ این دو ماده خوش عطر باعث طعم دهی صبحانه شما می‌شوند.
  • قبل از برش، بگذارید کمی خنک شود تا برش‌ها تمیزتر دربیاید.
  • اوتمیل پخته را بهتر است گرم سرو کنید. در صورتی که سرد شده باشد می‌توانید دوباره در فر یا مایکروفر گرم کنید. خوردن آن به صورت سرد شده در یخچال اصلا خوب نیست.

اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی ،دسری خوشمزه و شیرین!

>>>بیشتر بخوانید:

دسرهای ایرانی برای سفره‌های ایرانی

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=373459

برچسب ها

ثبت نظر

-