پاناکوتا زعفرانی؛ دسری بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب

  • کد خبر : 373817
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴

 

[ad_1]

 

نیوز: پاناکوتا جز اون دسته از دسر‌های خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعم‌های مختلفی تهیه‌اش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفه‌ای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم.پاناکوتا زعفرانی یکی از انواع دسرهای بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است.پاناکوتا زعفرانی یه دسر فوق العاده خوشگل، خوش طعم و خوش عطر که خیلی راحت و در چند مرحله درست میشه.

 زعفران دارای خواص بیشماری برای بدن و پوست و مو هست. از جمله اینکه موجب روشنی پوست میشه و در درمان آکنه و جوش صورت بسیار تاثیرگذاره. به درمان ریزش مو نیز کمک می کند. اما شاید مهم ترین خاصیت زعفران کمک به کاهش استرس، اضطراب و افسردگی و ایجاد حس شادی و نشاط باشه.

پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیایی ست که از ترکیب خامه و ژلاتین و در داخل قالب تهیه میشه. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده ست.

پاناکوتا زعفرانی؛ دسری بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب

در این مطلب هم میتونین طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رو ببینین.

مواد لازم:

  • خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
  • شیر: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • گلاب: ۱/۳ پیمانه
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین: ۱۵ گرم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

پاناکوتا زعفرانی؛ دسری بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب

طرز تهیه:

مرحله اول:

برای درست کردن پاناکوتا زعفرونی ابتدا باید ژلاتین رو آماده کنیم. پس آب و پودر ژلاتین رو داخل یه قابلمه کوچک میریزیم.

مرحله دوم:

حرارت رو کم میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه و بعد حرارت رو خاموش میکنیم.

مرحله سوم:

حالا شیر و خامه رو داخل یه قابلمه دیگه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم.

مرحله چهارم:

شکر رو هم اضافه کرده و مخلوط رو مدام با یه همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شده و شکر هم حل بشه و دیگه خامه داخل شیر معلوم نباشه. در این مرحله شیرینی رو تست میکنیم در صورتی که برامون کم بود مقدار شکر رو زیاد میکنیم.

مرحله پنجم:

به هم زدن تا وقتی ادامه میدیم که مخلوط یکنواخت بشه و مایه فقط داغ بشه، ولی اصلا نباید بذاریم تا جوش بیاد همین که داغ بشه کافیه و دیگه میتونیم شعله رو خاموش کنیم.

مرحله ششم:

حالا مخلوط آب و ژلاتین رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم و هم میزنیم.

مرحله هفتم:

گلاب و به مقدار کافی زعفران دم کرده هم اضافه میکنیم.

مرحله هشتم:

مایه پاناکوتارو هم میزنیم و در صورتی که هنوز به رنگ دلخواهمون نرسیده بود باز زعفران اضافه میکنیم.

مرحله نهم:

حالا فقط باید مایه پاناکوتا رو داخل قالب بریزیم و اجازه بدیم تا کمی خنک بشه.

مرحله دهم:

بعد از خنک شدن مایه پاناکوتا، قالب پاناکوتا رو برای مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره و بعد پاناکوتا آماده است.

پاناکوتا زعفرانی؛ دسری بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب

>>>بیشتر بخوانید

دستور تهیه فرنی زعفرانی مجلسی و نکات آب نیانداختن آن

انواع کیک انجیر؛ دسری لاکچری را تجربه کنید!

اوتمیل پخته؛ صبحانه‌ای پرفیبر و مغذی ،دسری خوشمزه و شیرین!

[ad_2]

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=373817