به گزارش نیوز: پاند کیک ها، کیکهایی فشرده و کرهای هستن با بافت منسجم که در تهیهی اونها از مایعات و بیکینگپودر استفاده نمیشه و اصالتی انگلیسی دارند. این کیکها خیلی خوشمزه هستن و بافت دلپذیری هم دارن و در طعمهای مختلفی از ساده گرفته تا شکلاتی و میوهای و … تهیه میشن و یک میان وعده بسیار مناسبی است.مواد ساده ای دارد و آسان راحت درست می شود. در ادامه این بخش طرز تهیه پاند کیک وانیلی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- آرد: ۲ پیمانه
- کره: ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
- تخممرغ: ۴ عدد
- شکر: ۱ پیمانه
- وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه پاند کیک وانیلی
۱. برای شروع فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا گرم بشه و بعد کره که در دمای اتاق نرم شده و شکر رو با همزن برقی میزنیم تا مخلوطشون کاملا یکنواخت و لطیف بشه.
۲. حالا تخممرغها رو دونه دونه اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر کدوم مایه رو با همزن میزنیم تا باز مخلوط یکنواخت بشه.
۳. بعد از اضافه کردن و هم زدن تخممرغ چهارم، نمک و وانیل رو هم اضافه کرده و باز مخلوط رو با همزن میزنیم.
>>>بیشتر بخوانید:
آموزش کامل طرز تهیه کیک گیلاس با ماست
۴. حالا نوبت به اضافه کردن آرد میرسه. کافیه تا آرد رو به آرومی با استفاده از همزن دستی یا قاشق با مایه مخلوط کنیم تا مایه یکدست بشه. ولی دقت کنیم تا بیش از حد همشون نزنیم.
۵. دیگه مایه نهایی حاضره.
۶. داخل یک قالب لوف نان رو چرب کرده و کاغذ روغنی میذاریم و بعد مایه کیک رو داخلش میریزیم.
۷. قالب رو برای مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل گرم کردیم میذاریم تا بپزه.
۸. حالا کیک ما آماده است برای نوش جان کردن.