طرز تهیه پای انگور یک دسر خوشمزه تابستانه

  • کد خبر : 372439
  • 30 تیر 1400 - 13:51
طرز تهیه پای انگور یک دسر خوشمزه تابستانه

به گزارش نیوز: انگور یک میوه خوش‌طعم و خوشمزه تابستانی است که  طرفدار زیادی دارد و دارای انواع مختلفی می‌باشد. برخی انگور را به جای توت فرنگی ملکه میوه‌ها می‌دانند. انگور علاوه بر مزه لذیذ دارای خواص زیادی است که از بهترین آن‌ها می‌توان به کمک به درمان میگرن، کمک به درمان آلزایمر، جلوگیری از سوء هاضمه، مبارزه با سرطان سینه، و جلوگیری از انحطاط چشم اشاره کرد. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای انگور را برای شما شرح دهیم.

طرز تهیه پای انگور

مواد لازم:

  • بیکنیگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شکر نرم و دانه ریز: سه چهارم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • شیر یا ماست: یک دوم پیمانه
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • انگور بدون هسته: به میزان لازم
  • اسپری روغن

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک شیره‌ی انگور؛ مقوی و انرژی زا

طرز تهیه پای انگور

۱. از پانزده دقیقه قبل، فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود.

۲. با استفاده از اسپری روغن کف قالب را به شکل کمربندی به قطر ۲۰ سانتی متر چرب کنید.

۳. آرد و بیکنیگ‌پودر را با یک دیگر مخلوط نمایید و آن‌ها را دو بار الک کنید.

۴. در یک ظرف، تخم‌مرغ و شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید. این کار را تا زمانی که ماده شما کرم رنگ شود انجام دهید.

۵. وانیل را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.

۶. شیر یا ماست را با روغن مایع به مواد بالا اضافه کنید و همزن برقی را روی دور تند قرار دهید. مواد را تا زمانی که کاملا با یکدیگر مخلوط شوند هم بزنید.

طرز تهیه پای انگور

۷. به مخلوط بالا انگور را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

۸. مخلوط آرد را نیز بیفزایید و به صورت دورانی هم بزنید.

۹. خمیر مایه پای انگور شما آماده شده است، حال آن را در قالب بریزید و برای ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید.

۱۰. بعد از طی این مدت، قالب را بیرون بیاورید و بگذارید ۱۵ دقیقه بیرون بماند.

۱۱. بعد از ۱۵ دقیقه پای را روی توری سیمی بگذارید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر بماند و کاملا خنک شود.

۱۲. قالب کمربندی را از آن جدا کنید.

۱۳. پای انگور شما آماده است.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=372439