کاری پلو شیرازی
>>>بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرصع پلو، غذای شیک مجلسی
طرز تهیه ماش پلو؛ کمک به تنظیم سطح کلسترول!
طرز تهیه بادمجون پلوی قزوینی
مواد لازم:
- مرغ (پخته شده): ۶ قطعه
- ادویه کاری: ۳ قاشق غذا خوری
- برنج: ۴ پیمانه
- سیب زمینی: ۳ عدد
- نخود فرنگی: ۱۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- زعفران (ساییده): ۱ قاشق چای خوری
- روغن (حیوانی): ۳ قاشق غذا خوری
- نمک: به مقدار نیاز
- فلفل: به مقدار نیاز
- زرد چوبه: به مقدار نیاز
- آب: ۲ پیمانه
مراحل پخت:
مرحله۱.
ابتدا در یک ظرف مقداری روغن بریزید و سپس پیاز را در ابعاد کوچک خرد کرده و شروع به تفت دادن پیاز کنید.
مرحله۲.
فراموش نکنید که نمک، فلفل و زردچوبه را نیز در مقادیر دلخواه به آن اضافه کنید.
مرحله۳.
مرغ را هم میتوانید از قبل نیم پز کنید.
مرحله۴.
بعد از طلایی شدن و پخت پیاز، مرغ پخته را نیز به تابه اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.
مرحله۵.
بعد از تفت کامل مرغ ۲ پیمانه آب نیز به مواد اضافه کنید.
مرحله۶
مواد را روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن کم شود.
مرحله۷.
بعد از کم شدن آب خورش مواد را مجددا با روغن حیوانی (روغن زیتون یا مایع) سرخ کنید و در آخر کاری و زعفران را نیز به آنها اضافه کنید.
مرحله۸.
هنگام سرخ شدن مواد بهتر است که برنج را از قبل در آب نمک گذاشته و آن را بجوشانید و آبکشی کنید.
مرحله۹.
سپس در قابلمهای مناسب ابتدا یک لایه برنج ریخته سپس مقداری از مواد را به همراه نخود فرنگی پخته در لابه لای پلو بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید.
مرحله۱۰.
سپس پلو را روی شعله ملایم بگذارید تا با مواد مخلوط دم بکشد.
مرحله۱۱.
در این هنگام سیب زمینیها را سرخ کرده و در ظرف جدا سرو کنید.
مرحله۱۲.
بعد از دم کشیدن پلو میتوانید آن را سرو و نوش جان کنید.
نکات غذایی:
- میزان استفاده از پودر کاری که آن را به کمترین یا بیشترین مقدار استفاده کنید کاملا به ذائقه غذایی شما بستگی دارد.
- علاوه بر مرغ، ازگوشت یا حتی تن ماهی نیز میتوانید در تهیه پلو استفاده کنید.
- در صورت تمایل نداشتن به استفاده از روغن حیوانی میتوانید از روغن زیتون و یا روغن سرخ کردنی استفاده کنید.
- سیب زمینیها را میتوانید بعد از پخت غذا به همراه پلو میل کنید و میتوانید آنها را نیز سرخ کرده به غذا اضافه نمایید.
وبسایت غذالند