طرز تهیه مرصع پلو، غذای شیک مجلسی

  • کد خبر : 368492
  • 06 بهمن 1399 - 6:12
طرز تهیه مرصع پلو، غذای شیک مجلسی

 

مرصع پلو 

مرصع پلو یکی از انواع پلوها و غذای مجلسی و اصیل ایرانی است که علاوه بر ظاهری شکیل و زیبا طعم فوق العاده ای دارد. برای مهمانی های مجلل تان از این غذا استفاده کنید و با ظاهر زیبای آن سفره تان را رنگین کنید.

  مرصع پلو یکی از غذا‌های اصیل ایرانیه که معمولا برای مهمونی‌های مهم و جشن‌ها تهیه میشه. این پلو مخلوط فوق العاده خوشمزه و خوش قیافه است. درسته که مواد تشکیل دهنده زیادی داره، ولی درست کردنش آنچنان سخت نیست فقط یکم صبرو حوصله میخواد. در این مطلب طرز تهیه این پلو مخلوط لذیذ رو براتون میذارم، امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه مرصع پلو

  • برنج: ۲ پیمانه
  • سینه مرغ بزرگ: ۱ عدد
  • هویج بزرگ: ۲ عدد
  • کشمش: ۱/۳ پیمانه
  • زرشک: ۱/۳ پیمانه
  • خلال بادام: ۱/۴ پیمانه
  • خلال پسته: ۱/۴ پیمانه
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۴۵ گرم
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ماش پلو؛ کمک به درمان دیابت!

طرز تهیه بادمجون پلوی قزوینی

آموزش تهیه زیره پلو کرمانی‌ها

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

مراحل تهیه مرصع پلو

 


مرحله۱.

برای تهیه‌ی مرصع پلو باید ابتدا مرغ رو بذاریم تا بپزه، پس داخل یه ماهیتابه مرغی رو که خرد کردیم بعلاوه یک قاشق غذاخوری از کل پیازداغ، کمی روغن، نمک، فلفل و زرچوبه رو اضافه میکنیم.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

 


مرحله۲.

حالا مرغ رو تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

 


مرحله۳.

بعد یک لیوان سرخالی آب به مرغ اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا بپزه، چون مرغ خرد شده است به زمان زیادی برای پخت احتیاج نداره.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

 


مرحله۴.

حالا داخل یه ماهیتابه دیگه هویج‌هایی که پوست کنده و رنده کردیم رو میریزیم و بهشون یک قاشق از کل شکر، ۱۵ گرم کره، گلاب و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و حدود ۳ الی ۴ قاشق آب اضافه کرده و میذاریم تا هویج‌ها بپزن.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

 


مرحله۵.

بهتره تا گاهی هویج هارو هم بزنیم تا نسوزن. وقتی هویج‌ها پختن از ماهیتابه درشون میاریم.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

 


مرحله۶.

حالا داخل همون ماهیتابه کشمش، ۱۵ گرم از کل کره، ۱ قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ، ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری آب و ۱ قاشق زعفران دم کرده اضافه کرده و تفتشون میدیم.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

 


مرحله۷.

به تفت دادن ادامه میدیم تا کشمش‌ها نرم بشن و آب هم بخار بشه، حالا کشمش هارو از ماهیتابه دربیارین که نوبت زرشکه.

 


مرحله۸.

پس زرشک، ۱ قاشق غذاخوری شکر، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ۱۵ گرم کره و ۱ قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ رو داخل ماهیتابه ریخته و تفت میدیم.

 


مرحله۹.

به تفت دادن ادامه میدیم تا شکر حل بشه و زرشک هم نرم بشه دقت کنین تا بیش از حد زرشک رو تفت ندین، چون زرشک خیلی زود سفت میشه و میسوزه. خلال بادام و خلال پسته رو هم میتونین با کمی روغن تفت بدین یا بدون تفت دادن برای تزیین ازشون استفاده کنین.

 


مرحله۱۰.

حالا دیگه مرغ پخته و آبش رو کشیده کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کنین و مواد رو با هم تفت بدین تا مرغ خوش رنگ بشه.

 


مرحله۱۱.

حالا فقط مونده کشیدن برنج دم کشیده داخل دیس و تزیین روی برنج با مواد مرصع پلو … نوش جان

‌سایت دونفره

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=368492

ثبت نظر

-