میگو پفکی؛ غذایی لذیذ و خوشمزه با بافتی ترد!

  • کد خبر : 368486
  • 06 بهمن 1399 - 5:51
میگو پفکی؛ غذایی لذیذ و خوشمزه با بافتی ترد!

 

 

نیوز: میگو پفکی از انواع غذا‌های لذیذ و خوشمزه است که دارای بافتی ترد می‌باشد و شما می‌توانید در طرز تهیه میگو پفکی برای خوش طعم‌تر شدن آن از چاشنی‌های مناسب و پودر سوخاری استفاده نمایید.ویژگی منحصر به فرد این آبزی نسبت به بقیه‌ی آبزیان آن را خاص کرده است.

برای پخت میگو می‌توانید از روش میگو پفکی استفاده نمایید که طعم و مزه بی نظیری را به این غذای دریایی می‌بخشد.

 

مواد لازم:

میگو پفکی؛ غذایی لذیذ و خوشمزه با بافتی ترد!

  • میگوی تمیز شده: نیم کیلوگرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • آبلیمو: سه قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • آرد چند منظوره: یک فنجان
  • فلفل: نصف قاشق چایخوری
  • پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری: ۱ فنجان
  • روغن مخصوص سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پفکی در منزل:

۱.

ابتدا میگو را تمیز کنید و رگ پشت میگو را خارج نمایید.

۲.

میگو‌های تمیز شده را درون صافی بریزید و آن‌ها را به خوبی بشویید.

۳.

در مرحله بعدی طرز تهیه میگو پفکی درون ظرفی مناسب نمک و سیر له شده و فلفل و میگو‌های پاک شده را بریزید سپس این مواد را با کمک دست با یکدیگر مخلوط نمایید و روی ظرف حاوی میگو‌ها سلفون تمیزی بکشید سپس ظرف را به مدت سه ساعت درون یخچال قرار دهید تا میگو‌ها مزه دار شوند.

۴.

درون ظرف مناسبی تخم مرغ را بشکنید و یک قاشق غذاخوری آب به تخم مرغ بیفزایید سپس مخلوط تخم مرغ و آب را با کمک چنگال هم بزنید.

۵.

درون ظرفی دیگری آرد چند منظوره و نمک و فلفل و نصف قاشق چایخوری فلفل و نصف قاشق چایخوری پودر سیر و پودر پیاز را بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید. درون ظرف جداگانه‌ای پودر سوخاری را بریزید.

۶.

در این مرحله از طرز تهیه میگو پفکی ابتدا میگو‌ها را به مخلوط آرد ادویه دار آغشته کنید.

۷.

میگو‌ها را درون تخم مرغ بغلظانید.

۸.

میگو‌ها را در این مرحله به پودر سوخاری آغشته کنید و همه میگو‌ها را به همین روش برای سرخ کردن آماده نمایید سپس آن‌ها را روی سطح نچسبی قرار دهید.

۹.

درون تابه‌ای مناسب روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد برسد.

 

میگو پفکی؛ غذایی لذیذ و خوشمزه با بافتی ترد!

۱۰.

میگو‌ها را به آرامی درون روغن داغ قرار دهید و آن‌ها را به مدت ۱ تا ۳ دقیقه سرخ کنید.

۱۱.

بعد از اینکه میگو‌ها طلایی رنگ شدند آن‌ها را از درون تابه خارج کنید. میگو‌های سرخ شده را روی دستمال تمیز یا صافی فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود.

۱۲.

میگو‌های سرخ شده و پفکی را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید همچنین می‌توانید میگو پفکی را به کمک سبزیجات و خیارشور و گوجه فرنگی تزیین نمایید.

نکات:

  • توجه داشته باشید که میزان درجه حرارت روغن برای سرخ کردن میگو‌ها نباید از ۱۹۰ درجه سانتی گراد بیشتر یا کمتر باشد.
  • تابه‌ای که برای سرخ کردن میگو‌ها در نظر گرفته اید بهتر است کوچک باشد تا روغن به خوبی روی سطح میگو‌ها را بگیرد.
  • جدا کردن دم میگو‌ها در زمان تمیز کردن آن‌ها اختیاری است.
  • برای تنظیم کردن درجه حرارت روغن می‌توانید از دماسنج مخصوص آشپزی استفاده نمایید.
  • میگو پفکی را می‌توانید به همراه نان یا برنج و سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.

بیشتر بخوانید:

کالاماری سوخاری؛ طعمی بی‌نظیر از دل خلیج فارس/ آموزش آشپزی

طرز تهیه مرصع پلو، غذای شیک مجلسی

طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=368486

ثبت نظر

-