تهیه پلو ترش؛ غذای لذیذ ایرانی!

  • کد خبر : 367486
  • 05 بهمن 1399 - 8:38
تهیه پلو ترش؛ غذای لذیذ ایرانی!

 

تهیه پلو ترش

پلو ترش غذای ایرانی ببسیار لذید که با گوجه فرنگی درست می‌شود و طعم و بویی به یاد ماندنی دارد. گوجه فرنگی به سلامت چشم کمک میکند. از آنجاییکه گوجه فرنگی سرشار از ویتامین A ، فولات، تیامین، نیاسین، ب کمپلکس، فلانوئیدها و غیره است برای سلامت چشم بسیار مفید است.

علاوه بر آن، بدن را در برابر رادیکالهای آزاد مقاوم میکند. از فواید کرفس میتوان به مواردی چون کاهش دهنده فشار خون، ضد افسردگی، کاهش دادن کلسترول خون، کمک به درمان کم کاری تیروئید، کاهش دهنده وزن و کمک کننده به لاغری اشاره کرد.

تهیه پلو ترش

مواد لازم برای دستور تهیه:

  • مرغ ۷۵۰ گرم
  • سبزی پلو ۱ کیلوگرم
  • برنج ۵ پیمانه
  • گرده غوره نصف پیمانه
  • فلفل سیاه و نمک نصف پیمانه
  • پیاز ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران به میزان لازم
  • کرفس ۱ شاخه
  • گوجه فرنگی ۱ عدد

>>>بیشتر بخوانید:

آموزش تهیه کوفته قلقلی پنیری

آموزش تهیه پیتزا با نان ترتیلا

آموزش تهیه نان شیرمال بادامی با مواد میانی

طرز تهیه پلوترش:

مرحله اول

۱٫ برنج را شسته و بخیسانید. سبزی پلویی را خرد کنید.

مرحله دوم

۲٫ پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید. سپس کرفس و مرغ و فلفل و نمک را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نیم پز شوند.

مرحله سوم

۳٫ سپس به آن رب گوجه فرنگی و زعفران اضافه میکنیم.

مرحله چهارم

۴٫ پس از جوشاندن برنج و آبکش کردن آن سبزی خرد شده را لابلای آن قرار دهید.

مرحله پنجم

۵٫ در یک قابلمه مقداری از برنج را میریزیم و موادی که آماده کرده ایم را روی آن قرار میدهیم.

مرحله ششم

۶٫ مقداری پیاز خام خلال شده روی مرغ ها میچینیم و روی آن هم کمی گوجه خلال شده قرار میدهیم.

مرحله هفتم

۷٫ در انتها، روی آنها گرد غوره میریزیم و باقیمانده برنج را داخل قابلمه ریخته و می گذاریم تا دم بکشد.

نکات: برای ترش و مزه دار شدن مرغ، باید شعله ملایم و زمان پخت طولانی تر باشد.

برترین ها

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367486

برچسب ها

ثبت نظر

-