خوش مزه ترین نان شیرمال بادامی همراه با مواد میانی

  • کد خبر : 367241
  • 05 بهمن 1399 - 2:40
خوش مزه ترین نان شیرمال بادامی همراه با مواد میانی

 

نان شیرمال بادامی

 نان شیرمال نوعی نان است که از آرد گندم و شیر و روغن پزند. نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت می‌شود و فارغ از مواد استفاده شده در پخت آن اغلب مدور و با قطر کمتر از ۴۰ سانتیمتر و به رنگ قهوه ای تیره است. با طرز تهیه آن در ادامه مطلب آشنا شوید.

نان شیرمال بادامی

مواد لازم:

  • شیر: ۱ پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم
  • وانیل‏: ۲ قاشق چای خوری
  • آرد: ۵۰۰ گرم
  • شکر: ۵۰ گرم
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • مخمر فوری: ۱۰ گرم
  • تخم مرغ زده شده: ۱ عدد

مواد لازم میانی:

  • خمیر مارسپیان: ۲۰۰ گرم
  • کره نرم شده: ۵۰ گرم
  • شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
  • دارچین (به دلخواه): ۱ قاشق سوپ خوری
  • پودر بادام آسیاب شده: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ (سفیده): ۲ عدد
  • تخم مرغ (زرده): ۱ عدد
  • خامه‏ صبحانه: ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق چای خوری
  • پرک بادام: به مقدار لازم

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه نان پیتزا خانگی با سس مخصوص

تهیه موساکا یونانی؛ آموزش گام به گام

آموزش تهیه پیتزا با نان ترتیلا

طرز تهیه نان شیرمال بادامی

مرحله۱.

شیر، وانیل و کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. خنکی در حدی قابل قبول است که وقتی با انگشت کوچکتان امتحان می‌‍‌کنید، شیر گرم باشد ولی دست را نسوزاند.

مرحله۲.

در ظرفی آرد را الک کنید. در گوشه‌ای از آرد، نمک و شکر را اضافه کنید. در طرف دیگر آن، مخمر فوری، تخم‌مرغ و مخلوط شیر و کره را به مواد اضافه کنید. حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. اگر همزن برقی با دسته مخصوص خمیر در دسترس دارید که بهتر، وگرنه با همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا خمیر چسبناکی به دست بیاورید.

مرحله۳.

حالا مواد را آن قدر با دست ورز بدهید تا خمیر نرمی حاصل شود. در ظرفی تمیز کمی روغن بمالید و خمیر را در آن بگذارید. در ظرف را ببندید و کناری بگذارید تا یک ساعت خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

مرحله۴.

مواد میانی را آماده کنید. سفیده تخم‌مرغ را در مخلوط کن بریزید. چند لحظه دستگاه را روشن کنید. سپس کره نرم شده، شکر، دارچین، پودر بادام و خمیرمارسیپان را اضافه کرده، دوباره دستگاه را روشن کنید تا مایه نرمی آماده بشود.

مرحله۵.

خمیر آماده را دوباره ورز دهید و با وردنه صاف کنید تا یک سطح مستطیل شکل به دست بیاید. مواد میانی را روی سطح خمیر بمالید. خمیر را از طول لوله کنید تا به شکل یک استوانه در بیاید. حالا این استوانه را برشهایی پنج سانتی متری تقسیم کنید.

مرحله۶.

قالبی میان تهی را کره بمالید و هر یک از این برشها رو توی قالب از یک طرف بچینید تا تمام قالب را پر کنید. روی قالب را بپوشانید و کنار بگذارید تا باز یک ساعت استراحت کند. بعد از این که حجم خمیر دو برابر شد، مواد رومال راهم مخلوط کرده و روی سطح آن بمالید.

مرحله۷.

پرک بادام را روی خمیر بریزید و قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید. تا زمانی که روی نان طلایی شود و کامل بپزد. این مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه است که بستگی به نوع و مدل فرهم دارد. بعد از پخت و طلایی شدن رویه نان، قالب را بیرون بیاورید تا خنک شود.

مجله آشپزی مثبت

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367241

ثبت نظر

-