خورشت گوجه فرنگی؛ دستور پخت ساده وآسان!

  • کد خبر : 367192
  • 05 بهمن 1399 - 1:39
خورشت گوجه فرنگی؛ دستور پخت ساده وآسان!

 

 

نیوز:خورشت گوجه فرنگی، از جمله خورشت هایی است که دستور پخت ساده وآسانی دارد و مواد مورد نیاز برای تهیه ی آن همیشه در دسترس است. از خورشت گوجه فرنگی در تمام فصول سال می توان استفاده کرد. روش پخت این خورشت در شهرهای مختلف ایران متفاوت است. ما دراین مقاله روشی ساده برای تهیه ی خورشت گوجه فرنگی آموزش داده ایم تا شما عزیزان آن را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

گوجه فرنگی از سبزیجات پرخاصیتی است که سرشار از ویتامین C ، A وفولیک اسید و کلسیم و فسفر است. گوجه فرنگی دارای خاصیت درمانی بسیاری است از این رو در بسیاری از ترکیبات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و به روش های مختلفی، به طور خام یا به عنوان یکی از مواد لازم در تهیه ی انواع غذا و سس ها استفاده می شود.

مواد لازم :

خورشت گوجه فرنگی؛ دستور پخت ساده وآسان!

  • گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
  • گوجه: ۵ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۵ حبه
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
  • لیمو عمانی: ۲ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم و نیمی از آن را کنار می گذاریم.

سیر را روی پیاز رنده می کنیم و به هم می زنیم تا نسوزد.

گوشت را شسته و قطعه قطعه می کنیم و روی پیاز و سیر می ریزیم و تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد تفت می دهیم. فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و کمی به همراه گوشت تفت می دهیم. ۳ لیوان آب جوش روی آن می ریزیم و در قابلمه را می بندیم وصبر می کنیم تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.

گوجه ها را پس از شستن، خرد می کنیم و به همراه لیمو عمانی و پیازداغی که کنار گذاشته بودیم در ساعت آخر پخت گوشت، به آن اضافه می کنیم.

رب گوجه را در کمی روغن تفت می دهیم و با مقدار مورد نیاز نمک به خورشت اضافه می کنیم تا خورشت رنگ بهتری بگیرد.

در آخر جعفری خرد شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم خورشت جا بیفتد و آماده سرو شود.

خورشت گوجه فرنگی؛ دستور پخت ساده وآسان!

 

نکاتی درباره ی  خورشت گوجه فرنگی

  • می توان بدون خرد کردن گوجه، آن را برای خورشت استفاده کرد.
  • می توان بدون رب گوجه فرنگی این خورشت را سرو کرد. رب گوجه رنگ بهتر وزیباتری به خورشت می دهد.
  • برای تزیین می توان از جعفری و گوجه فرنگی مینیاتوری استفاده کرد.
  • خورشت گوجه فرنگی را می توان در وعده ناهار و شام سرو کرد.
  • این مقدار ماده اولیه برای ۳ نفر مناسب می باشد.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بال ترش مرغ با رب انار

طرز تهیه روغن، شیر و آرد نارگیل؛ از دست ندهید!

طرز تهیه لوف مرغ (مرغ قالبی) مرحله به مرحله

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367192

ثبت نظر

-