طرز تهیه قنبر پلو شیرازی؛ یکی از غذاهای محلی ایران

  • کد خبر : 113070
  • 02 شهریور 1400 - 9:35
طرز تهیه قنبر پلو شیرازی؛ یکی از غذاهای محلی ایران

به گزارش نیوز: قنبر پلو نام یک غذای سنتی و اصیل شیرازی است که هم نام بامزه‌ای دارد و هم طعم خوشمزه‌ای و غذای مجلسی شیراز است که با مواد مختلفی تهیه می شود.مواد اولیه‌ی این غذا شامل گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، شیره‌ی انگور، رب انار و زعفران می‌شود که ظاهری خوش آب و رنگ هم به آن می‌دهد. یکی از غذاهای محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان و راحت تهیه می‌شود.در ادامه این مطلب با نیوز همراه باشید برای آموزش طرز تهیه قنبر پلو شیرازی:

 مواد لازم برای طرز تهیه قنبر پلو

برنج: ۴ فنجان

گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو

گردو: ۱۰۰ گرم

کشمش: ۲۰۰ گرم

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱عدد

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی

زردچوبه: یک قاشق چای خوری

آرد نخودچی: به میزان دلخواه

نمک: به میزان لازم

روغن: به میزان دلخواه

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کدو حلوایی پلو؛ غذای معروف مازندران

طرز تهیه قنبر پلو و دستور پخت:

۱. ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس دهید.

۲. گوشت را با کمی آرد نخود چی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را  به اندازه یک فندق بردارید و به  شکل کوفته‌های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.

۳. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی

۴. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۵. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته‌ها را به همراه، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید.

۶. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=113070

ثبت نظر

-