حوادث نیوز: جانشین پلیس راه پایتخت از واژگونی یک دستگاه پژو در محور آزاد راه “تهران – قم ” خبر داد و گفت: این حادثه ۲ فوتی و یک مجروع برجای گذاشت .
به گزارش گروه حوادث نیوز، سرهنگ محمد رضا محمودوند گفت : ساعت ۰۷:۴۵ صبح روز گذشته ۲۶ اردیبهشت ماه وقوع یک فقره تصادف جرحی در محور آزاده “تهران – قم” پل فرودگاه به پلیس راه مخابره و بلافاصله گشت انتظامی پلیس راه به همراه عوامل امدادی در محل تصادف حاضر شدند.
واژگونی پژو ۲۰۶
این مقام انتظامی بیان داشت: با حضور ماموران در محل مشخص شد خودروی پژو ۲۰۶ سفید رنگی که در این مسیر در حال حرکت بوده به گاردیل وسط خیابان برخورد و متوقف می شود .
جانشین پلیس راه با اشاره به اینکه بر اثر شدت ضربه وارده متاسفانه دو سرنشین خودرو خانم ۴۱ ساله و کودکی ۱۱ ساله در محل تصادف فوت می کنند، گفت: راننده خودرو نیز مصدوم که با حضور عوامل امدادی به نزدیک ترین مرکز درمانی انتقال یافت.
وی در خصوص علت حادثه توضیح داد: این حادثه به علت خواب آلودگی راننده و عدم توجه به جلو رخ داده و کارشناسان مقصر حادثه را راننده خودروی پژو اعلام کردند.













تعبیر خواب
قیمت ارز
فال حافظ