شکوری گوش به زنگ تماس از وزارتخانه

  • کد خبر : 45484
  • 31 فروردین 1399 - 19:52
شکوری گوش به زنگ تماس از وزارتخانه

به گزارش نیوز، در این روزها، اخبار زیادی در خصوص مذاکره با چهره‌های مختلف اقتصادی و ورزشی، حتی سیاسی شنیده شد و پای افرادی مثل محمد دادکان برای بازگشت به پرسپولیس، به میان آمد، اما هیچ خبری از اتفاقات جدید نبود.

هفته قبل در گزارشی نوشتیم ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال که از این سمت کنار گذاشته و جای خود را به مهدی محمدنبی داد، گزینه اصلی حضور در هیئت‌مدیره پرسپولیس به‌جای نبی است! برخی از همکاران رسانه‌ای ما تلاش زیادی کردند تا این خبر را تکذیب کرده و گزارش نیوز را خنثی کنند، اما شکوری در یک توئیت جالب توجه، این موضوع را تأیید کرد و نوشت از اینکه در کنار دادکان، نامش برای حضور در هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس مطرح شده، خوشحال است و به خودش افتخار می‌کند.

مدافع چپ پیشین پرسپولیس که بازیکنی در حد یک ستاره نبود، امروز به خاطر تجربه‌ای که این سال‌ها در پست‌های مدیریتی کسب کرده، می‌تواند یک مدیر خوب در سطح باشگاهی باشد. شکوری در کنار فوتبال، درس را هم ادامه داد و شاید نتوانست در پست دبیرکلی فدراسیون فوتبال، نظر منتقدان را به عملکردش جلب کند، اما در سطح باشگاهی احتمالاً می‌تواند مدیر خوبی شود. حداقل اینکه دو مشاور وزیر ورزش، شکوری را با این مختصات معرفی کرده‌اند که توانایی انجام کار‌های مدیریتی باشگاه‌ها را دارد.

با همین تعریف و تمجیدها، حالا شکوری در دسته گزینه‌های اصلی وزارتخانه برای حضور در هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس قرار گرفته است. حتی این شایعه هم به وجود آمده که شانس مدیرعاملی در باشگاه را دارد، اما به شرط آنکه یک فرد باسابقه مدیریت اقتصادی به باشگاه اضافه شود و در امر درآمدزایی، به شکوری کمک کند. در حال حاضر شکوری منتظر تماس از سوی وزارت ورزش است تا در صورت دریافت پالس‌های مثبت از سمت وزیر، به باشگاه برگردد البته نه به عنوان مدافع چپ بلکه این بار در پست مدیریت.

موضوع دیگر هم در نوع خود جالب به نظر می‌رسد. درست در همین روزها، شایعاتی مطرح شده مبنی بر اینکه دو عضو هیئت‌مدیره تلاش زیادی دارند تا شکوری را از پرسپولیس دور کنند. آن‌ها حتی در پاسخ‌های کوتاه خود به خبرنگاران می‌گویند: «ماجرای حضور شکوری را از زبان شما می‌شنوم!» که به نوعی خود را بی‌خبر از همه چیز نشان بدهند آن هم در حالی که بعد از انتشار توئیت خبرساز شکوری، حالا دیگر همه می‌دانند پشت پرده چه اتفاقاتی رخ می‌دهد. فراموش نکنید که دیوار حاشا، بلند است!

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=45484

ثبت نظر

-