طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد

  • کد خبر : 445366
  • 14 شهریور 1400 - 13:17
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد

نیوز: طرز تهیه کیک اسفنجی ساده، یک کیک کاربردی برای استفاده در خامه کشی ها،برای مشاهده دستور کامل با بسیاری از جزئیات مهم به قسمت پایین را ببینید:
مواد لازم:
۴ تخم مرغ بزرگ
۱ فنجان شکر
۱ فنجان آرد
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

مواد دیگر:

کره ذوب شده ۱ قاشق غذاخوری
آب داغ ۱ قاشق چایخوری
عصاره وانیل

طرز تهیه کیک اسفنجی:

۱. ۴ تخم مرغ را در یک همزن قرار دهید و آن ها را به خوبی هم بزنید تا کف کند،


۲. سپس به تدریج ۱ فنجان شکر اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا تخم مرغ ها در یک نوار ضخیم از همزن خارج شوند (حدود ۲۰ دقیقه).


۳. در همین حال، فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.


۴. روی قالب کیک گرد را با فویل پوشانده.


۵. داخل تابه را با کره نرم آغشته کرده و آرد بپاشید. اضافی را کنار بگذارید ۶. نوارهای مرطوب کیک را دور قالب کیک ببندید.

طرز تهیه کیک اسفنجی

آموزش تهیه کیک سه شیر مرحله به مرحله


۷. مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر) را الک کنید.


۸. تمام مواد دیگر (کره ذوب شده ، آب ، وانیل) را مخلوط کنید.


۹. آرد و پکینگ پودر را از وسط باز کنید، ۱۰. با حرکات خود عدد 8 را با دقت تشکیل دهید.


۱۱. مخلوط کره و آب و وانیل را داخل آن بریزید.

کیک را حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در وسط قرار داده شده تمیز شود ، بپزید. از فر خارج کرده ، بگذارید 5 دقیقه خنک شود ، سپس روی قفسه خنک کننده وارونه شده و کاملاً خنک شود.

طرز تهیه کیک اسفنجی

برای نتیجه بهتر، قبل از استفاده از کیک آن را به مدت ۶ تا ۸ ساعت روی میز بگذارید. با این کار وقتی کیک را به دو قسمت تقسیم می کنید، احتمال خرد شدن آن کاهش می یابد.کیک اسفنجی ساده تنها با چند ماده تشکیل شده است که احتمالاً در آشپزخانه خود دارید. این کیک معمولاً برای تهیه کیک های لایه ای استفاده می شود.
نحوه تقسیم کیک به دو قسمت افقی:
کف دست چپ خود را بالای کیک قرار دهید و آن را به سمت عقربه های ساعت بچرخانید، از دست راست خود برای نگه داشتن یک چاقوی دندانه دار بلند استفاده کنید و شروع به برش کیک کنید.
چاقو با عمق حدود ۱/۲ اینچ، دور کیک می چرخد.
به حلقه ها ادامه دهید و عمیق تر و عمیق تر ببرید تا به مرکز برسید.
ساده ترین روش: دو طرف کیک را روی دو سر مخالف تیغه چاقو قرار دهید، سپس کیک را به صورت افقی ببرید و چاقو را به جلو و عقب حرکت دهید و چاقو را عمود بر سطح نگه دارید.

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=445366
  • نویسنده : راضیه قوامی
  • منبع : https:letthebakingbegin.com/simple-yellow-sponge-cake-receipt

ثبت نظر

-