طرز تهیه انواع صبحانه/چند صبحانه مقوی و دلچسب

  • کد خبر : 436311
  • 03 تیر 1400 - 12:49
طرز تهیه انواع صبحانه/چند صبحانه مقوی و دلچسب

با کمترین و ساده ترین مواد خوشمزه ترین صبحانه ها را درست کنید.اگر چه غذاها بسیار متنوع هستند اما با همه تنوعی که در انواع غذاها وجود دارد، برخی اوقات خانم ها نمی دانند که چه درست کنند که همه خانواده با دل و جان دوست داشته باشند. ما به شما طرز تهیه انواع صبحانه را آموزش میدهیم، کافیست تا انتهای این محتوا با هم باشیم.
ما به شما ثابت می کنیم در خانه هم می توانید صبحانه هایی عالی به اندازه صبحانه رستوران آماده کنی کافیست خودتان بخواهید!تازه، پختن غذا در خانه کلی هم به لحاظ مالی به نفعتان است.

طرز تهیه انواع صبحانه:

صبحانه ای لذیذ؛ تخم مرغ پخته شده در سس گوجه

فر خود را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. یک پیمانه سس گوجه فرنگی را داخل چهار عدد کاسه یک نفره مناسب فر تقسیم کنید. سپس با دقت داخل هر یک از این کاسه ها یک تخم مرغ را بشکنید طوری که زرده آن ها درسته بماند. بعد روی هر کدام یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز بپاشید.

کاسه ها را به مدت هشت دقیقه داخل فر داغ بگذارید تا سفیده آنها سفت شود ولی زرده نرم بماند. حال برش های نان را داخل فر داغ قرار دهید تا دو طرف آنها برشته شود. یک حبه سیر را بر سر یک چنگال زده و آن را روی سطح نان ها بمالید. بعد از آن کمی روغن زیتون روی سطح نان ها بریزید و به همراه تخم مرغ ها سرو کنید.

 نان تخم مرغی

طرز تهیه انواع صبحانه: پنج عدد نان تست را بردارید و از میان آن ها یک دایره جدا کنید. تابه ای را روی حرارت بگذارید و کف آن را با کره چرب کنید، نان را در تابه قرار داده و سه  تخم مرغ را  با مقدار دلخواه نمک و فلفل  هم بزنید  و آن قدر از آن وسط دایره روی نان بریزید تا پر شود.
وقتی تخم مرغ در اثر حرارت کمی سفت تر شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نان نیز طلایی شود. حالا نوبت قسمت دایره ای شده را که از نان جدا کرده اید کنار تست ها بگذارید.

 نان تخم مرغی/طرز تهیه انواع صبحانه

 گوجه فرنگی و تن ماهی

قبل از هر کاری یک عدد پیاز بزرگ  را  رنده و یک قوطی تن ماهی بدون روغن را ریز کنید. یک عدد سیر را بکوبید و به مواد مخلوط شده مثل پیاز و تن ماهی بیفزایید. یک قاشق سوپخوری جعفری خردشده، به مقدار لازم نمک و ادویه را با مخلوط تن ماهی و سیر مخلوط کنید. به تعداد لازم گوجه فرنگی درشت انتخاب و داخل آنها را خالی کنید.
با توجه به حجم داخل گوجه از مواد، داخل آن بریزید و روی آن هم یک عدد تخم مرغ را بشکنید. سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و گوجه ها را  به مدت ده دقیقه با حرارت 169 درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا زمانی که سطح تخم مرغ ها پخته شود. صبحانه شما با مقداری نان آماده سرو است.

 گوجه فرنگی و تن ماهی

املت اسفناج

آرد را نصف پیمانه الک کرده، با مقداری نمک مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ را با یک پیمانه ماست، یک قاشق آب و یک قاشق روغن مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. 500 گرم اسفناج پخته را همراه نوک قاشق جوز هندی خورد کرده و به این مواد  اضافه نمایید. به این ترتیب مایه املت آماده می شود.

داخل تابه نچسبی روغن بریزید و سه عدد پیازچه را در آن کمی تفت دهید. یک پیمانه خامه  به همراه چهار قاشق سوپ خوری ماست شیرین و یک قاشق سوپخوری پنیر پیتزای رنده شده را با هم مخلوط کنید.
مخلوط تخم مرغ را در تابه ای بزرگ روغنی بریزید و بعد از سه دقیقه مخلوط اسفناج را همراه تکه های نان به آن اضافه کنید و روی همه مواد خامه را اضافه کنید و روی آن را دربی بگذارید.

املت اسفناج

املت گوشت و تخم مرغ

پیازی را نگینی خرد کنید و بعد یک قاشق روغن درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید و پیاز را به آن اضافه کنید.
مراقب باشید پیاز نسوزد و بعد از این که پیاز سرخ شد  ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید تا آب آن کاملا برود. نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنیدو سه عدد تخم مرغ را به خوبی هم بزنید و با گوشت مخلوط کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند به هم زدن ادامه دهید. املت را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.

املت گوشت و تخم مرغ

 املت هندی

قبل از هر کار پیازی بزرگ را خلالی کنید و آن را در یک قاشق غذاخوری روغن به مدت ۳دقیقه تفت دهید. یک شاخه کوچک تره فرنگی را باریک برش بزنید و همراه زردچوبه و فلفل قرمز به پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شود.
یک عددکدو سبز را خلالی ریز برش دهید و به تابه اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه تخم مرغ ها را در یک پیاله کوچک تک تک بشکنید و با فاصله روی  مواد بریزید تا موقع سرو تخم مرغ ها به هم نریزند. مقداری فلفل سیاه و قرمز هم روی تخم مرغ ها بپاشید.  در نهایت درب تابه را بگذارید تا آرام بپزد.

>>>بیشتر بخوانید:

از خوردن نیمرو در وعده صبحانه غافل نشوید!

تخم مرغ تند

طرز تهیه انواع صبحانه: برای درست کردن این صبحانه لازم است پنج عدد تخم مرغ  را بگذارید خوب آبپز شود.بعد از پوست کندن تخم مرغ ها را  به صورت عمودی برش دهید و زرده را به آرامی از داخل شان خارج کنید. زرده را نرم و خمیری کنید و با مایونزو مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. برای مزه دار کردن به آن مقداری خامه ترش اضافه کنید. حالا زرده طعم دار شده را داخل سفیده ها بریزید .یک عدد فلفل سبز تند  و یک عدد فلفل قرمز تند را به صورت حلقه ای برش دهید و  روی زرده ها را با فلفل ها تزئین کنید.صبحانه شما به همراه ۵ عدد نان تست آماده است.

 تخم مرغ تند

 کاسرول صبحانه فرانسوی

برای شروع اول پنج فنجان خمیر نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن کنید. در ظرفی بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با یک قاشق چای خوری وانیل ، یک چهارم فنجان شکر ، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک و نیم فنجان شیر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید. بعد یک قاشق چایخوری کره مارگارین را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید سپس دو قاشق غذا خوری گردوی پودر شده و دو قاشق غذاخوری کشمش را روی مخلوط خوب پخش کنید سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر 170 درجه قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شود.

 املت قارچ و مارچوبه

پنج عدد تخم مرغ را با ده قاشق سوپ خوری شیر خوب هم بزنید تا کاملا کف کند کمی نمک و فلفل داخل تخم  مرغ ها بریزید 200 گرم قارچ را به صورت لایه ای خرد کنید و در تابه ای آن را کمی تفت دهید. بعد طرفی بزرگ بردارید و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در آن بریزید و روی گاز قرار دهید تا کاملا داغ شود.مایه شیر و تخم مرغ را در تابه بریزید و درب آن را بگذارید.یک فنجان مارچوبه ریز شده را با قارچ و نمک و فلفل مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید.بعد از سه دقیقه املت شما آماده است. صبحانه شما آماده سرو است.

 املت  قارچ و مارچوبه/طرز تهیه انواع صبحانه

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=436311
  • نویسنده : نرگس قوامی

ثبت نظر

-