طرز تهیه شیرینی عید بدون فر

  • کد خبر : 396878
  • 16 اسفند 1399 - 10:26
طرز تهیه شیرینی عید بدون فر

نزدیک عید هستیم و ممکن است خیلی ها، فر برای پختن شیرینی نداشته باشند. ما در این مطلب چند مدل طرز تهیه شیرینی عید بدون فر را آموزش داده ایم. درست کردن این شیرینی ها بسیار راحت است و فر لازم ندارد. می‌توانید به راحتی در خانه این نوع شیرینی ها را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

شیرینی لقمه ای بسیار خوشمزه بدون فر

مواد لازم برای پخت شیرینی لقمه ای

  • کره نصف لیوان
  •  تخم مرغ هفت عدد
  • پودر قند دو لیوان
  • آرد سه قاشق غذاخوری
  •  اسانس هل ‌ چند قطره

 

شیرینی عید بدون فر

مرحله اول:

قابلمه را روی شعله بگذارید تا داغ شود و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.


مرحله دوم:

ظرف بزرگی آماده کنید و تخم مرغ را داخل آن بریزید.


مرحله سوم:

شکر را به تخم مرغ اضافه کنید.


مرحله چهارم:

با همزن خوب بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.


مرحله پنجم:

بعد مواد داخل ظرف را که خوب مخلوط کردید درون قابلمه ریخته و با کره مخلوط کنید.


مرحله ششم:

حدود ۱۰ دقیقه همان طوری که قابلمه روی شعله است هم بزنید تا گلوله نشود و شیرینی غلیظ تر شود.


مرحله هفتم:

وقتی که متوجه شدید شیرینی سفت شده و خودش را گرفته آرام آرام آرد را اضافه کنید و اسانس هل را نیز درون آن بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم یک دست شود و بعد از روی حرارت بردارید.


مرحله هشتم:

شیرینی را همان‌طور که داغ است از قابلمه خارج و داخل سینی منتقل کنید و بعد با یک قاشق آن را صاف کنید.


مرحله نهم:

می توانید شکل های هندسی زیبایی روی این شیرینی در آورید یا به صورت لوزی برش دهید.


مرحله دهم:

چون شیرینی داغ است همان طور داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و در پایان شیرینی آماده است. بفرمایید؛ نوش جان.


>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک بدون فر خوشمزه

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای؛ یلدایی متفاوت، اما شیرین


شیرینی عید بدون فر برشتوک

طرز تهیه برشتوک شکلاتی بدون فر

مواد لازم

  • ۷۰گرم شکلات
  • یک لیوان سرخالی آرد نخودچی
  • ۵۰گرم کره ذوب شده
  • نصف لیوان پودر قند(۴۰گرم)
  • نصف قاشق چای خوری پودر هل

مرحله اول:

۷۰گرم شکلات را روی حرارت ذوب کنید و توی قیف یا کیسه فریزر ریخته و داخل قالب سیلیکونی بریزید.

نکته:چند بار قالب را روی میز بکوبید تا مواد صاف شود وبه مدت۱۵دقیقه داخل یخچال بگذارید(۵دقیقه داخل فریزر)


مرحله دوم:

یک لیوان سرخالی آرد نخودچی را الک ودر تابه بریزید و ده دقیقه با حرارت کم تفت دهید.مرتب هم بزنید تا نسوزد وبوی خامی آن از بین برود.


مرحله سوم:

۵۰گرم کره ذوب شده را(روغن جامد)اضافه کنید وهم بزنید.حرارت را خاموش کنید.


مرحله چهارم:

نصف لیوان(۴۰گرم)پودر قندالک شده را بریزید.


مرحله ششم:

نصف قاشق چای خوری پودر هل را اضافه کنید،هم بزنید تا صاف و یک دست شود.


مرحله هفتم:

قالب را از یخچال خارج کنید و از مواد آردی روی آن بریزید و مجددا داخل یخچال بگذارید(۲۰دقیقه در فریزر)


مرحله هشتم:

در آخر از قالب خارج میکنیم. شیرینی ما آماده است.

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=396878
  • نویسنده : نرگس قوامی
  • منبع : Iran cock

برچسب ها

ثبت نظر

-