می دانستید برای افرادی که علاقه به گوشت ندارند، لوبیا چیتی میتواند جایگزین گوشت شود زیرا مقادیر بالایی پروتئین دارد و میتواند کبد را سم زدائی کند و هزاران خواص دیگر.
🥘 در مورد فواید لوبیا چیتی و تاثیر آن روی تغذیه بیشتر بدانیم؛
- لوبیا چیتی دارای ویتامین b می باشد که باعث میشود خشکی پوست درمان شده همچنین دارای پتاسیم فراوانی است که از ریزش مو جلوگیری می کند.
- کسانی که علاقه زیادی به گوشت ندارند میتوانند به جای آن از لوبیا چیتی که سرشار از پروتئین است استفاده کنند.
- به خاطر پروتئین بالایی که دارد ایجاد اشتها کرده و باعث میشود افرادی که از لوبیا چیتی استفاده میکنند از پرخوری آنها جلوگیری شود و باعث کاهش وزن آن ها شود.
- شاید شما هم گاها دیده باشید که کودکان گاهی دچار یبوست می شوند لوبیا چیتی یبوست را برطرف می کند.
- لوبیا چیتی به مقاوم ساختن عضلات بدن کمک می کند و به هضم غذا کمک زیادی میکند و برای چربی سوزی کمک می کند.
- به خاطر وجود کربوهیدرات قند خون را تنظیم کرده و کمک زیادی میکند که به دیابت مبتلا نشویم.
- لوبیا چیتی نفخ شکم را کاهش داده و سندروم روده تحریک پذیر را درمان میکند و یبوست را برطرف می کند.
- به خاطر وجود آنتی اکسیدان بالا و فیبر موجود بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد.
- مولییدی موجود در لوبیا چیتی کبد را سم زدایی کرده و پاکسازی میکند و بیماری های کبد را از بین میبرد.
- از سرطان و سکته مغزی و کمخونی جلوگیری کرده و آلزایمر را کاهش میدهد.
>>حتما بخوانید: آموزش تهیه خوراک لوبیا سفید مرحله به مرحله
🥘 مواد لازم برای پخت لوبیا چیتی و سیب زمینی و قارچ
- لوبیا چیتی یک لیوان
- قارچ بزرگ سه عدد
- پیاز متوسط یک عدد
- سیر یک حبه سیبزمینی متوسط یک عدد
- گوجه فرنگی متوسط یک عدد
- آب لیمو نصف بیشتر قاشق غذاخوری روغن نصف قاشق غذاخوری به اندازه
>>بیشتر بدانید: آموزش تهیه خوراک لوبیا کوفته با لوبیا چیتی
>>بیشتر بخوانید: خوراک لوبیاقرمز با برنج؛ یک ناهار کامل و مغذی ،پرفیبر و سیر کننده!
🥘 روش پخت غذا خوراک لوبیا چیتی
مرحله اول:
بعد از پاک کردن و شستن لوبیا در ظرفی ریخته و میگذاریم خیس بخورد برای مدت ۵ ساعت باید خیس بخورد.
مرحله دوم:
پیاز را رنده کرده و یا به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار میگذاریم.
مرحله سوم:
سیر را نیز بعد از شستن خرد می کنیم.
مرحله چهارم:
سیب زمینی را نیز بعد از شستن پوست گرفته و خرد می کنیم.
مرحله پنجم:
قارچ ها را نیز با پارچه نمداری تمیز می کنیم و بعد خرد کرده کنار می گذاریم.
مرحله ششم:
در تابه روغن ریخته و پیازها را تفت میدهیم و خوب سرخ می کنیم تا طلایی شود و سیر را جدا سرخ می کنیم.
مرحله هفتم:
گوجه فرنگی را نیز پس از شستن خوب خرد کرده و با سیر و پیاز مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم:
مواد را تفت داده تا آب گوجه تبخیر شود.
مرحله نهم:
در قابلمه آب ریخته و بعد لوبیا چیتی ها را داخل آن می ریزیم و شعله را کم میکنیم و در قابلمه را می گذاریم تا خوب پخته شود.
مرحله دهم:
سیب زمینی را حالت نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم.
مرحله یازدهم:
بعد از یکی دو ساعت که از پخت لوبیا گذشت آبش را گرفته و می گذاریم سرخ شود و سیب زمینی و پیاز داغ و قارچ را اضافه می کنیم.
مرحله دوازدهم:
فلفل زردچوبه و کمی نمک را اضافه می کنیم.
مرحله سیزدهم:
وقتی دیدیم تقریباً پخته شده کمی آبلیمو را اضافه میکنیم.
مرحله چهاردهم:
بعد از پخته شدن شعله را خاموش کرده و تابه را از روی شعله بر می داریم، غذا آماده است.