طعم جادویی خوراک لوبیا چیتی

لذیذ ترین و ساده ترین خوراک لوبیا چیتی همراه با سیب زمینی و قارچ

  • کد خبر : 388605
  • 20 بهمن 1399 - 20:55
لذیذ ترین و ساده ترین خوراک لوبیا چیتی همراه با سیب زمینی و قارچ

 

می دانستید برای افرادی که علاقه به گوشت ندارند، لوبیا چیتی می‌تواند جایگزین گوشت شود زیرا مقادیر بالایی پروتئین دارد و میتواند کبد را سم زدائی کند و هزاران خواص دیگر.

🥘 در مورد فواید لوبیا چیتی و تاثیر آن روی تغذیه بیشتر بدانیم؛

  1. لوبیا چیتی دارای ویتامین b می باشد که باعث می‌شود خشکی پوست درمان شده همچنین دارای پتاسیم فراوانی است که از ریزش مو جلوگیری می کند‌.
  2. کسانی که علاقه زیادی به گوشت ندارند می‌توانند به جای آن از لوبیا چیتی که سرشار از پروتئین است استفاده کنند‌.
  3. به خاطر پروتئین بالایی که دارد ایجاد اشتها کرده و باعث می‌شود افرادی که از لوبیا چیتی استفاده می‌کنند از پرخوری آنها جلوگیری شود و باعث کاهش وزن آن ها شود‌.
  4. شاید شما هم گاها دیده باشید که کودکان گاهی دچار یبوست می شوند لوبیا چیتی یبوست را برطرف می کند.
  5. لوبیا چیتی به مقاوم ساختن عضلات بدن کمک می کند و به هضم غذا کمک زیادی می‌کند و برای چربی سوزی کمک می کند.
  6. به خاطر وجود کربوهیدرات قند خون را تنظیم کرده و کمک زیادی میکند که به دیابت مبتلا نشویم.
  7. لوبیا چیتی نفخ شکم را کاهش داده و سندروم روده تحریک پذیر را درمان میکند و یبوست را برطرف می کند‌.
  8. به خاطر وجود آنتی اکسیدان بالا و فیبر موجود بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
  9. مولییدی موجود در لوبیا چیتی کبد را سم زدایی کرده و پاکسازی می‌کند و بیماری های کبد را از بین می‌برد.
  10. از سرطان و سکته مغزی و کم‌خونی جلوگیری کرده و آلزایمر را کاهش می‌دهد.

>>حتما بخوانید: آموزش تهیه خوراک لوبیا سفید مرحله به مرحله


🥘 مواد لازم برای پخت لوبیا چیتی و سیب زمینی و قارچ

  • لوبیا چیتی یک لیوان
  • قارچ بزرگ سه عدد
  • پیاز متوسط یک عدد
  • سیر یک حبه سیب‌زمینی متوسط یک عدد
  • گوجه فرنگی متوسط یک عدد
  • آب لیمو نصف بیشتر قاشق غذاخوری روغن نصف قاشق غذاخوری به اندازه

>>بیشتر بدانید: آموزش تهیه خوراک لوبیا کوفته با لوبیا چیتی



>>بیشتر بخوانید: خوراک لوبیاقرمز با برنج؛ یک ناهار کامل و مغذی ،پرفیبر و سیر کننده!


🥘 روش پخت غذا خوراک لوبیا چیتی

مرحله اول:

بعد از پاک کردن و شستن لوبیا در ظرفی ریخته و میگذاریم خیس بخورد برای مدت ۵ ساعت باید خیس بخورد.


مرحله دوم:

پیاز را رنده کرده و یا به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می‌گذاریم.


مرحله سوم:

سیر را نیز بعد از شستن خرد می کنیم.


مرحله چهارم:

سیب زمینی را نیز بعد از شستن پوست گرفته و خرد می کنیم.


مرحله پنجم:

قارچ ها را نیز با پارچه نمداری تمیز می کنیم و بعد خرد کرده کنار می گذاریم.


مرحله ششم:

در تابه روغن ریخته و پیازها را تفت می‌دهیم و خوب سرخ می کنیم تا طلایی شود و سیر را جدا سرخ می کنیم.


مرحله هفتم:

گوجه فرنگی را نیز پس از شستن خوب خرد کرده و با سیر و پیاز مخلوط می کنیم.


مرحله هشتم:

مواد را تفت داده تا آب گوجه تبخیر شود.


مرحله نهم:

در قابلمه آب ریخته و بعد لوبیا چیتی ها را داخل آن می ریزیم و شعله را کم می‌کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا خوب پخته شود.


مرحله دهم:

سیب زمینی را حالت نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم.


مرحله یازدهم:

بعد از یکی دو ساعت که از پخت لوبیا گذشت آبش را گرفته و می گذاریم سرخ شود و سیب زمینی و پیاز داغ و قارچ را اضافه می کنیم.


مرحله دوازدهم:

فلفل زردچوبه و کمی نمک را اضافه می کنیم.


مرحله سیزدهم:

وقتی دیدیم تقریباً پخته شده کمی آبلیمو را اضافه میکنیم.


مرحله چهاردهم:

بعد از پخته شدن شعله را خاموش کرده و تابه را از روی شعله بر می داریم، غذا آماده است.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=388605
  • نویسنده : نرگس قوامی

ثبت نظر

-