دستور تهیه‌ی سوپ نودل چینی

  • کد خبر : 375948
  • 09 بهمن 1399 - 15:22
دستور تهیه‌ی سوپ نودل چینی

 

سوپ نودل چینی

سوپ نودل چینی شاید یکی از قابل تصورترین سوپ‌ها برای آشپزی خاور دور باشد. این سوپ مثل بسیاری از سوپ‌های چینی و کره‌ای، یک سوپ با مقداری پایه مایع و مواد جامد است که بر خلاف اکثر سوپ‌ها که مواد کاملا در هم مخلوط می‌شوند، شما می‌توانید مواد را به صورت تفکیک شده، مشاهده کنید.

 سوپ نودل چینی آسان و سریع یک نوع سوپ ساده و معطر به سبک آسیایی است؛ یعنی مواد جامد در آب سبزیجات یا گوشت است و طعم آن هم کاملا شرقی و عالی است. درست کردن این سوپ بسیار آسان است و وقت چندانی هم از شما نمی‌گیرد، ضمن اینکه یک سوپ شرق آسیایی به معنای واقعی خواهید داشت که می‌توانید آن را هورت بکشید

درست کردن این سوپ برای وقتی که قرار است یک دوست صمیمی و ماجراجو به دیدن‌تان بیاید، پیشنهاد خوبی است و حتما وی را خوشحال خواهد کرد. اگر هم دلتان می‌خواهد حس کنید به رستوران چینی رفته‌اید، می‌توانید این سوپ را درست کنید.

برای درست کردن این سوپ نودل چینی نیازی نیست که از آن نودل‌های آماده استفاده کنید و اصلا منظور نظر ما آن‌ها نیستند. نودل‌های آماده و طعم‌دار به لحاظ سلامتی چندان مورد تایید نیستند. جالب است بدانید که این نودل‌ها ابتدا سرخ می‌شوند و به این صورت خشک شده و حین سرخ شدن هم طعم‌دار می‌شوند. برای همین استفاده از نودل آماده طعم‌دار را توصیه نمی‌کنم.

نودل آماده بسته بندی شده کره‌ای خیلی گران است و فقط در برخی فروشگاه‌های خاص وجود دارد. شما برای درست کردن این سوپ می‌توانید از ورمیشل آشیانه‌ای (ورمیشل پیچ خورده)، پاستای رشته‌ای و یا حتی فتوچینی استفاده کنید. گرانترین بخش مواد تشکیل دهنده سس صدف با قیمت بالای ۵۰ هزار تومان است که می‌توانید سس سویای معمولی را جایگزین آن کنید.

مواد لازم

  • آب مرغ: ۴ پیمانه
  • پیازچه: ۳ عدد، حلقه‌ای و ریز خرد شده
  • سس صدف یا ماهی: ۱ قاشق غذاخوری (جایگزین؛ سس سویا)
  • سس سویای کم نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • نودل چینی خشک: ۱۰۰ گرم (جایگزین در بالا گفته شده)
  • برگ پاک چوی: ۴ برگ

>>>مطالب مرتبط:

سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما می‌چسبه!

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

انواع سوپ پاییزی که در این فصل سال می‌توانید درست کنید

طرز تهیه


مرحله۱.

داخل قابلمه‌ای بزرگ، آب مرغ را ریخته و به جوش آورید.

طرز تهیه سوپ نودل چینی؛ آسان و سریع


مرحله۲.

پیازچه را به آن اضافه کنید.


مرحله۳.

پاک چوی یا پیاز چینی را هم داخل قابلمه بریزید.


مرحله۴.

سس سویای کم نمک و تیره را به قابلمه اضافه کنید.


مرحله۵.

سس صدف را هم داخل قابلمه بریزید.


مرحله۶.

حالا نودل‌ها را داخل قابلمه بیندازید.

طرز تهیه سوپ نودل چینی؛ آسان و سریع


مرحله۷.

حرارت را کاهش دهید و با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی نودل بگذارید بپزد، فقط درحدی که نودل نرم شود نباید له شود. آن را داغ سرو کنید.

طرز تهیه سوپ نودل چینی؛ آسان و سریع

نکات مهم و ترفند‌های آشپزی

  • سوپ گوشتی: گوشت پخته باقیمانده در یخچال (مرغ یا گوشت قرمز) را در انتهای پخت به سوپ اضافه کنید.
  • سوپ دریایی: مقداری میگوی خام را در چند دقیقه آخر پخت در حین پختن سایر مواد بریزید. وقتی که رنگ آن‌ها تغییر کرد، موقع سرو سوپ است.
  • سوپ وجترین: از استاک سبزیجات و سبزیجات دلخواه‌تان استفاده کنید. پختن سبزیجات به طور جداگانه باعث می‌شود که بهتر میزان نرمی یا سفتی آن‌ها را کنترل کنید و از زیاد پختن آن‌ها در سوپ جلوگیری کنید.
  • پختن نودل به صورت جداگانه: اگر نگران این هستید که نودل آب سوپ را جذب کند، آن‌ها را با توجه به دستورالعمل به طور جداگانه بپزید بعد داخل کاسه سوپ بریزید و با سوپ آماده شده، سرو کنید.

برترین‌ها

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=375948

ثبت نظر

-