آموزش چند مدل قارچ سوخاری رستورانی

  • کد خبر : 375639
  • 09 بهمن 1399 - 12:19
آموزش چند مدل قارچ سوخاری رستورانی

 

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی نسبت به تهیه سیب‌زمینی سرخ کرده کمی سخت‌تر است و قلق خاص خود را دارد، زیرا اگر ریزه‌کاری‌های خاص آن رعایت نشود، مواد دور قارچ در حین سرخ‌شدن باز شده و قارچ سوخاری شما خراب می‌شود.

 قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذا‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذا‌های محبوبی هستند که همراه با فست‌فود‌هایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.

در اینجا طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی را به چند روش مختلف به شما آموزش می‌دهیم.

یک نکته مهم: برای درست‌کردن قارچ سوخاری رستورانی، مهم است که قارچ‌ها را به جای شستن، با یک دستمال مرطوب پاک کنید. البته اگر به این صورت از تمیز‌شدن کامل قارچ‌ها مطمئن نیستید، می‌توانید کمی حوصله به‌خرج داده و بعد از اینکه قارچ‌ها را با دستمال مرطوب تمیز کردید و تمام قسمت‌های سیاه آن‌ها را گرفتید، قارچ‌ها رو یکی‌یکی زیر آب گرفته و بعد با دستمال خشک کنید. اگر به جای این‌کار از روش شستشوی معمولی استفاده کنید، قارچ‌ها آب جذب می‌کنند و موقع سرخ‌کردن آب می‌اندازند. بهتر است این مورد را در همه روش‌هایی که در پایین آمده رعایت کنید.

قارچ سوخاری رستورانی

مواد لازم:

  • قارچ تازه: ۳۰۰ گرم
  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • آب: ۱ پیمانه
  • پودر سوخاری (پودر پانکو): ۲ پیمانه

طرز تهیه:

مرحله۱.

ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در بالا تمیز کرده و کنار بگذارید.


مرحله۲.

داخل یک کاسه، آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ‌پودر و نمک ریخته و آب را کم‌کم به آن‌ها اضافه کنید. غلطت این ترکیب باید کمی بیشتر از ماست باشد.


مرحله۳.

قارچ‌ها را یکی‌یکی با چنگال داخل ترکیب بالا زده و چند ثانیه صبر کنید تا اضافه مواد آن بریزد سپس داخل پودرسوخاری بزنید.


مرحله۴.

هرکدام از قارچ‌هایی که آماده کردید را روی یک توری سیمی قرار دهید و همین‌کار را برای همه قارچ‌ها تکرار کنید.


مرحله۵.

قارچ‌ها را یکی‌یکی داخل روغن داغ بیندازید و وقتی نیمه‌سرخ شدند، آن‌ها را با چنگال از داخل تابه خارج کنید. حرارت زیر تابه باید به اندازه‌ای باشد که خمیر دور قارچ‌ها و خود قارچ‌ها به خوبی پخته شوند. (توجه کنید که حرارت بالا، باعث می‌شود روی خمیر سرخ شده و مغز آن خام بماند.)


مرحله۶.

وقتی همه قارچ‌ها به حالت نیمه‌سرخ‌شده آماده شدند، این بار چند‌تا-چندتا دوباره داخل روغن داغ بریزد و صبر کنید تا به رنگ مورد نظر برسند. این کار برای این است که همه قارچ‌ها به یک اندازه سرخ و ترد شوند و علاوه بر این موقع سرو، همه قارچ‌ها گرم باشند.


>>>بیشتربخوانید:

سوپ قارچ سفید؛ ساده، اما خوشمزه

برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تا

آموزش ساندویچ قارچ و سیر ،راحت 

قارچ سوخاری زعفرانی

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

مواد لازم:

  • قارچ متوسط: نیم کیلو
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آردسوخاری ساده: به میزان لازم
  • آردسوخاری درشت: به میزان لازم
  • آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری
  • زعفران آب‌کرده: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

مرحله۱.

ابتدا ماست و تخم‌مرغ را داخل ظرف باهمدیگر مخلوط کنید.


مرحله۲.

نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.


مرحله۳.

آردسوخاری ساده را کم‌کم به مایع اضافه کنید تا کمی غلظت پیدا کند. حتما آرد را کم‌کم بریزید، زیرا اگر خیلی غلیظ شود، مایع به قارچ‌ها نمی‌چسبد.


مرحله۴.

قارچ‌ها را شسته و با دستمال خشک کنید و داخل مواد بیندازید و خوب قارچ‌ها را به مواد آغشته کنید. حدود نیم‌ساعت صبر کنید تا قارچ‌ها خوب طعم‌دار شوند.


مرحله۵.

در یک قابلمه گود، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود.


مرحله۶.

در یک ظرف گود دیگر، آردسوخاری درشت یا پودر پانکو بریزید و یکی‌یکی قارچ‌ها را داخل آن بیندازید و خوب آغشته کنید و بعد داخل روغن داغ بیندازید.


مرحله۷.

وقتی که قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس سرو کنید.


قارچ سوخاری تند با تخم‌مرغ

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

مواد لازم:

  • قارچ: ۱ کیلوگرم
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ۱ قاشق غذاخوری
  • آردسوخاری ادویه‌دار: نصف پیمانه

طرز تهیه:

مرحله۱.

قارچ‌ها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.


مرحله۲.

تخم‌مرغ را شکسته، به‌آرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید.


مرحله۳.

قارچ‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن‌ها متمایل به قهوه‌ای شود.


مرحله۴.

این پیش غذا را می‌توانید با سس تارتار سرو کنید.

نکته: می‌توانید برای پف‌کردن قارچ‌ها، به مخلوط شیر و تخم‌مرغ مقداری ماء‌الشعیر یا دلستر ساده اضافه نمایید.


قارچ سوخاری با پنیر

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

مواد لازم:

  • قارچ: ۱ کیلوگرم
  • آرد ذرت: به میزان لازم
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ۱ ق چای‌خوری
  • پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
  • آردسوخاری: نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا: نصف پیمانه

طرز تهیه:

مرحله۱.

ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در ابتدای متن تمیز کنید و به آن‌ها نمک بزنید.


مرحله۲.

قارچ‌ها را در آرد بغلتانید.


مرحله۳.

تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.


مرحله۴.

قارچ‌ها را در مایه تخم‌مرغ فرو ببرید


مرحله۵.

آردسوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط کنید.


مرحله۶.

قارچ‌ها را در آردسوخاری و پنیر بغلتانید و کمی فشار دهید تا قارچ‌ها آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرند.


مرحله۷.

مقداری روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.


مرحله۸.

قارچ‌ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ کنید به طوری‌که به خوبی ترد شوند، فقط دقت کنید که نسوزند.

قارچ سوخاری را به هر یک از روش‌های بالا که تهیه کنید در نهایت یک پیش‌غذای خوشمزه و لذیذ خواهید داشت، اما رعایت نکات ذکر شده در مورد اول به نزدیک‌شدن به کیفیت رستورانی تاثیر بسزایی دارد.

وب‌سایت ستاره

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=375639

برچسب ها

ثبت نظر

-