بهترین نان های دنیا را در شهر ناپولی یکی از شهرهای بزرگ ایتالیا می توانید پیدا کنید. یکی از نانهای مشهور این شهر نان سیر پیتزایی است. این نان دارای ترکیباتی عالی اما ساده می باشد که در پایان بسیار خوش عطر می شود.
ترکیبات این نان شامل: خمیر پیتزا، سیر، ریحان و پنیر موزارلا می باشد. این نان به واسطه سیر و ریحان طعمی عالی دارد.
آنچه برای پخت این نان لازم دارید:
- آرد:یک و نیم پیمانه
- روغن زیتون: 1/4 پیمانه
- پنیر موزارلا: به اندازه لازم
- نمک: یک قاشق چایخوری
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- سس قرمز: دو قاشق غذاخوری
- سیر: 4 تا 5 حبه
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
- ریحان ریز شده: 2 قاشق غذاخوری
- تخممرغ:یک عدد
- مخمر فوری: 2 قاشق چایخوری
- شیر یا آب: 1/4 پیمانه
آیا می شود پیتزا بخوریم و چاق نشویم؟ همراه با دستور تهیه
طرز تهیه نان ناپلی
مرحله اول:
در این جا خمیر نان را به دو روش درست می شود. گفتیم قبل از هر کاری هر آردی را برای یک دست شدن الک کنید. در روش اول آرد را در ظرفی ریخته، تخممرغ و مخمر و نمک و کمی شکر را روی آرد ریخته و مخلوط کنید سپس روغن را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنم. خمیر کمی گوله های ریز دارد حالا ۱/۴ پیمانه شیر یا ماست را به آن اضافه میکنم. در روش دوم مثل سایر نانها ابتدا مخمر را با ۱/۴ پیمانه آبی که نه داغ باشد و نه سرد با شکر ورز می دهم. سپس مخمر را به آرد و نمک اضافه میکنم. سپس روغن را اضافه میکنم در صورت سفت بودن خمیر کمی ماست یا شیر به آن اضافه میکنم.
مرحله دوم:
وقتی مخمر را با آب مخلوط می کنید خمیر شما روشنتر خواهد شد. خمیر را در کاسهای چرب گذاشته روی آن سلفون بکشید، به مدت ۲ ساعت بگذارید در جایی گرم بماند تا اندازه آن ۲ برابر شود.
مرحله سوم:
فر باید بسیار گرم باشد بنابراین در حالت (حداقل ۲۲۰ درجه) روشن کنید. یک کاسه آب در فر بگذارید. سینی فر یا ظرف پیتزا را آرد پاشی کنید. حالا خمیر را پهن کرده و گرد کنید. روی آن سس بریزید. سپس روی سس مقداری شکر و نمک بریزید. آویشن را روی سس بپاشید. حالا سیر را رنده کرده و به اندازه دلخواهتان روی خمیر بریزید.
مرحله چهارم:
ریحانی را که خرد کرده بودید روی مواد قبلی بریزید.
مرحله پنجم:
پنیر موزارلا را روی همه جای خمیر بریزید.بعد خمیر را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید تا رنگ آن قهوه ای شود.
مرحله ششم:
در در آخر روی آن سس بریزید.
مواردی که نان شما را فوق العاده خواهد کرد:
- مخمر فوری بدون عمل آوردن هم با ریختن روی آرد و سایر مواد باعث پف کردن خمیر میشود. تقریبا تمام مخمرهای موجود در کشور ما از نوع فوری هستند.
- ترکیب اصلی این نان دارای تخم مرغ است بنابراین اگر میخواهیدترکیب اصلی را حفظ کنید به آن تخممرغ اضافه کنید. تخممرغ باعث ایجاد بافتی سفت تر در نان میشود، و اجزای نان را به هم می چسباند.
- سیر تاثیر زیادی در طعم این نان دارد بنابراین به هیچ عنوان نباید حذف شود، اما میزان آن بستگی به سلیقه شما دارد.می توانید از ریحان نیز استفاده نمایید.