یک دسر مقوی وخوشمزه؛ فرنی خرما

  • کد خبر : 370585
  • 07 بهمن 1399 - 6:37
یک دسر مقوی وخوشمزه؛ فرنی خرما

نیوز:  خواص خرما متعدد است و به همین علت، خوراکی مقوی برای وقت افطار یا پس از وضع حمل خانم‌هاست.  فقط این نکته‌ی مهم را به‌خاطر داشته باشید که اگر اضافه‌وزن یا بیماری دیابت دارید، باید با احتیاط بیشتری از این میوه استفاده کنید.این فرنی خوشمزه بدون استفاده از شکر درست می شود، به همین دلیل یک دسر مقوی و عالی است.در ادامه نیوز دستور پخت فرنی خرما را برای شما آورده ایم.


مواد لازم برای فرنی خرما

  • شیر: ۱.۵ لیوان
  • آرد برنج: ۲ قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق سوپ خوری
  • خرما: ۵ عدد
  • دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری

>>>بیشتر بخوانید:

دستور تهیه فرنی زعفرانی مجلسی و نک

طرز تهیه فرنی خرما:


مرحله۱.

هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید.


مرحله۲.

آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.


مرحله۳.

خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.


نکات:

  • مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید، ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد.
  • می‌توانید خرما‌ها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.
  • در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید فرنی شیرین‌تر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.
  • برای تهیه این فرنی می‌توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=370585

ثبت نظر

-