طرز تهیه شورت‌ کیک توت‌ فرنگی

  • کد خبر : 369882
  • 06 شهریور 1400 - 12:15
طرز تهیه شورت‌ کیک توت‌ فرنگی

به گزارش نیوز:کیک توت فرنگی از کیک های خوشمزه و پر طرفدار است. شورت کیک یک کیک انگلیسی می باشد در واقع این را با شیرینی اشتباه نگیرید چون شورت کیک توت فرنگی یک مینی کیک چند لایه با یک پایه کیک ساده، توت فرنگی و خامه است که به دلیل ظاهری زیبا و چند لایه مورد توجه همه و بخصوص کودکان قرار خواهد گرفت. وجود توت فرنگی و خامه برای هر نوع شیرینی تضمینی برای عالی شدن است. درست کردن این کیک ها نیز وقت زیادی از شما نمی گیرد در ادامه با نیوز همرا باشید برای آموزش طرز تهیه شورت‌‌کیک توت‌‌فرنگی :

اگر مقداری توت فرنگی تازه در خانه دارید وقت خوبی برای درست کردن شورت کیک توت فرنگی است. این دستور بسیار ساده است و به راحتی حتی توسط مبتدی‌ترین افراد به راحتی درست می‌شود. این شیرینی خوش رنگ و ظاهر را درست کنید تا جلوی مهمانهایتان حسابی بدرخشید.

مواد لازم برای طرز تهیه شورت‌‌کیک توت‌‌فرنگی

برای آماده کردن توت فرنگی

  • توت فرنگی شسته و چهار قاچ شده: ۹۰۰ گرم
  • شکر سفید: ۱/۴ پیمانه
  • آب لیموی تازه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری، ابتدا پوست را رنده کنید و برای بیسکویت کنار بگذارید

مواد لازم برای بیسکویت

  • پوست لیموی بسیار ریز رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱/۴ پیمانه + ۱ قاشق چایخوری
  • آرد: ۲ پیمانه سرصاف
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱/۲ پیمانه، بریده شده به مکعب‌های کوچک
  • خامه پرچرب: ۱ و ۱/۴ پیمانه سرد

برای تزئین خامه (خامه شیرین)

  • خامه پرچرب سرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شورت‌‌کیک توت‌‌فرنگی

۱. توت فرنگی، شکر و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ بریزید و کمی بهم بزنید تا ترکیب شوند. آن‌ها را کنار بگذارید تا با هم خیس بخورند.

۲. یک سینی فر را با کاغذ مخصوص فر پوشانده و فر را با حرارت ۲۰۵ درجه سلسیوس گرم کنید. رنده پوست لیممو و ۱/۴ پیمانه شکر را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. با انگشتان دست کمی چنگ بزنید تا شکر بوی لیمو بگیرد.

۳. مواد خشک، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با چنگال بهم بزنید.

۴. کره را اضافه کنید و با استفاده از انگشتان دست درون آرد مخلوط کنید تا زمانی که تکه‌های نخود مانند شکل بگیرند.

۵. خامه را روی آن ریخته و با چنگال مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. خمیر باید حالت چسبناک داشته باشد.

>>>بیشتر بخوانید:

آموزش کامل طرز تهیه کیک گیلاس با ماست

۶. خمیر را به ۸ تکه تقسیم کنید، تکه‌های خمیر را با استفاده از یک قاشق بزرگ یا اسکوپ بستنی داخل سینی بگذارید با ۲ اینچ فاصله بین هر کدام. روی آن‌ها را صاف نکنید.

۷. روی بیسکویت‌ها را شکر بپاشید.

۸. بیسکویت‌ها را در فر بپزید تا زمانی که ته آن‌ها کاملا طلایی و روی آن‌ها قهوه‌ای روشن شود یعنی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.

۹. خامه و شکر را در کاسه همزن بریزید و با قطعه خامه زن روی سرعت متوسط به زیاد بزنید تا حدی که روی آن کمی بالا بیاید (زیاد نزنید) در حدود ۹۰ ثانیه.

۱۰. برای سرهم کردن شورت کیک توت فرنگی، بیسکویت‌ها را به دو نیم کرده با قاشق روی آن‌ها توت فرنگی گذاشته و مقداری خامه را روی آن‌ها بگذارید. در انتها نیمه دیگر بیسکویت را روی آن بگذارید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=369882

ثبت نظر

-