مرغ شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در مهمانی ها و مجالس گزینه خوبی به حساب میآید، همچنین شام فوق العادهای برای جشن گرفتن شب یلدا است. مرغ شکم پر همانطور که از اسمش پیداست، از مرغ تهیه میشود که داخل شکم آن با مخلفات و سبزیجات معطر پر خواهد شد. به همین دلیل مرغ شکم پر بسیار ارزش غذایی بالایی دارد، طرز تهیه مرغ شکم پر در شهرهای مختلف ایران متفاوت است.
مرغ شکم پر، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژهای واقع شده است. معمولا در مهمانیها و مجالس آن را پر و با مواد غذایی مختلف تزیین میکنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده میشود. در ادامه با برترینها همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای مجلسی بدون فر آشنا شوید.
مواد لازم:
- مرغ: ۱ عدد
- مغز گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- جعفری خرد شده: ۱/۴ پیمانه
- گشنیز خرد شده: ۱/۴ پیمانه
- کشمش: ۱/۴ پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
>>>بیشتر بخوانید:
برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار؛ عاشقش میشوید!
ساق مرغ به همراه سبزیجات بهاری و موسیر سرکه ای
طرز تهیه مرغ با طعم پستو؛ پاستاهایتان را استثنائی کنید!
طرز تهیه:
مرحله۱.
پیاز را خرد کنید سپس تا زمانی که رنگ طلایی پیدا کند در روغن تفت دهید.
مرحله۲.
جعفری و گشنیز را خرد کنید و به همراه زردچوبه، گردو، کشمش، رب انار شیرین را به آن بیفزاید.
مرحله۳.
با افزودن کمی نمک به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله۴.
مرغ را بشویید.
مرحله۵.
گردن، بالها و دم مرغ را جدا کنید.
مرحله۶. بهتر است پوست مرغ را نگیرید چرا که بعد از آماده شدن ظاهر بهتری خواهد داشت. اما اگر دوست داشتید این کار را انجام دهید بلا مانع است.
مرحله۷.
داخل شکم مرغ را خالی کنید و تمییز نمایید
مرحله۸.
موادی که آماده کردید را در شکم مرغ ریخته و پس از پر شدن، مرغ را با نخ و سوزن بدوزید.
مرحله۹.
با نخ پاهای مرغ را به یکدیگر نزدیک کنید تا هنگام طبخ باز نشود.
مرحله۱۰.
مرغ را درون یک قابلمه قرار دهید. اگر از مواد چیزی باقی مانده است در قابلمه بریزید.
مرحله۱۱.
در قابلمه آب بریزید تا جایی که نصف مرغ را پوشش دهد.
مرحله۱۲.
قابلمه را به مدت ۱.۵ ساعت روی حرارت قرار دهید.
مرحله۱۳.
هر نیم ساعت یک بار مرغ را بچرخانید تا هر دو طرف آن کاملا پخته شود.
مرحله۱۴.
پس از آب کشیده شدن، غذای شما آماده سرو است.
برترین ها