نیوز: میگو کبابی از انواع غذاهای دریایی خوشمزه و بی نظیر است و شما میتوانید این نوع غذا را به همراه سسهای متنوع و خوش طعم میل کنید.میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه است، که با روشهای مختلفی درست میشود و گزینه مناسبی برای غذای اصلی است. برای میگو کبابی باید از میگوهایی استفاده کنید که درشتتر هستند، چون میگوهای ریز در زمان کباب شدن خشک و سفت میشوند
در طرز تهیه میگو کبابی از کره و سیر و روغن زیتون و آبلیمو و جعفری و زعفران و فلفل سیاه و نمک استفاده میشود. اگر شما میخواهید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاهای فرنگی در منزل غافل نشوید.
مواد لازم:
- سیر: دو حبه
- کره: ۵۰ گرم
- روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
- جعفری: ۵۰ گرم
- زعفران: دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- میگو: یک کیلو گرم
طرز تهیه میگو کبابی در منزل:
۱.
برای تهیه میگو کبابی ابتدا میگو را تمیز کنید و آنها را به خوبی بشویید سپس آبلیمو و زعفران و فلفل سیاه و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و میگوهای تمیز شده را به مخلوط این مواد اضافه کنید تا مزه دار شوند و جعفری را به صورت ساطوری خرد نمایید و روی میگوها بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه میگو کبابی سیرها را رنده ریز کنید و روی مخلوط میگو بریزید و همه مواد را با کمک قاشق هم بزنید تا با سیر مخلوط شوند.
۲.
روی کاسه را با کمک سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه ظرفی حاوی مخلوط میگو را درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد میگوها بروند و میگوها به خوبی طعم دار شوند.
۳.
در این مرحله از طرز تهیه میگو کبابی بعد از مدت زمان ذکر شده میگوها را از درون یخچال بیرون آورید و آنها را به سیخ فلزی و یا چوبی بکشید و کره و روغن زیتون را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک قلم مو مخلوط کره و روغن زیتون را روی میگوهای سیخ کشیده بریزید تا کاملا چرب شوند.
۴.
سپس کباب پز را آماده کنید و میگوها را روی کباب پز قرار دهید تا کبابی شوند و در حین کباب شدن میگوها چند بار مخلوط کره و روغن زیتون را روی آنها بریزید تا از خشک شدن میگوها جلوگیری شود و این غذای خوشمزه را با سس میل کنید.
نکات طلایی:
- برای تهیه میگو کبابی باید از میگوهایی استفاده کنید که درشت باشند، زیرا میگوهای ریز در هنگام کباب شدن خشک میشوند و در نتیجه میگوها سفت خواهند شد.
- برای تهیه سس مخصوص میگو کبابی یک قاشق غذاخوری سس کچاپ را با سه قاشق غذاخوری سس مایونز درون ظرفی مناسب ترکیب کنید و مقداری پودر سیر و فلفل قرمز و نمک و … را به سس اضافه کنید سپس مقداری شکر و آب ولرم به سس بیفزایید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا سس یکدست شود.
- اگر تمایل دارید سس مخصوص میگو کبابی تند شود میتوانید از فلفل سیاه و فلفل قرمز بیشتری در دستور تهیه سس استفاده کنید.
نوش جان/
>>>بیشتر بخوانید:
آموزش تاس کباب مرحله به مرحله
تهیه موساکا یونانی؛ آموزش گام به گام
طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری