میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن!

  • کد خبر : 368571
  • 06 بهمن 1399 - 7:58
میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن!

 

 

نیوز: میگو کبابی از انواع غذا‌های دریایی خوشمزه و بی نظیر است و شما می‌توانید این نوع غذا را به همراه سس‌های متنوع و خوش طعم میل کنید.میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه است، که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و گزینه مناسبی برای غذای اصلی است. برای میگو کبابی باید از میگوهایی استفاده کنید که درشت‌تر هستند، چون میگوهای ریز در زمان کباب شدن خشک و سفت می‌شوند

میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن!

در طرز تهیه میگو کبابی از کره و سیر و روغن زیتون و آبلیمو و جعفری و زعفران و فلفل سیاه و نمک استفاده می‌شود. اگر شما می‌خواهید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذا‌های فرنگی در منزل غافل نشوید.

مواد لازم:

میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن!

  • سیر: دو حبه
  • کره: ۵۰ گرم
  • روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۵۰ گرم
  • زعفران: دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • میگو: یک کیلو گرم

طرز تهیه میگو کبابی در منزل:

۱.

برای تهیه میگو کبابی ابتدا میگو را تمیز کنید و آن‌ها را به خوبی بشویید سپس آبلیمو و زعفران و فلفل سیاه و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و میگو‌های تمیز شده را به مخلوط این مواد اضافه کنید تا مزه دار شوند و جعفری را به صورت ساطوری خرد نمایید و روی میگو‌ها بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه میگو کبابی سیر‌ها را رنده ریز کنید و روی مخلوط میگو بریزید و همه مواد را با کمک قاشق هم بزنید تا با سیر مخلوط شوند.

۲.

روی کاسه را با کمک سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه ظرفی حاوی مخلوط میگو را درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد میگو‌ها بروند و میگو‌ها به خوبی طعم دار شوند.

۳.

در این مرحله از طرز تهیه میگو کبابی بعد از مدت زمان ذکر شده میگو‌ها را از درون یخچال بیرون آورید و آن‌ها را به سیخ فلزی و یا چوبی بکشید و کره و روغن زیتون را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک قلم مو مخلوط کره و روغن زیتون را روی میگو‌های سیخ کشیده بریزید تا کاملا چرب شوند.

۴.

سپس کباب پز را آماده کنید و میگو‌ها را روی کباب پز قرار دهید تا کبابی شوند و در حین کباب شدن میگو‌ها چند بار مخلوط کره و روغن زیتون را روی آن‌ها بریزید تا از خشک شدن میگو‌ها جلوگیری شود و این غذای خوشمزه را با سس میل کنید.

میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن!

نکات طلایی:

  • برای تهیه میگو کبابی باید از میگو‌هایی استفاده کنید که درشت باشند، زیرا میگو‌های ریز در هنگام کباب شدن خشک می‌شوند و در نتیجه میگو‌ها سفت خواهند شد.
  • برای تهیه سس مخصوص میگو کبابی یک قاشق غذاخوری سس کچاپ را با سه قاشق غذاخوری سس مایونز درون ظرفی مناسب ترکیب کنید و مقداری پودر سیر و فلفل قرمز و نمک و … را به سس اضافه کنید سپس مقداری شکر و آب ولرم به سس بیفزایید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا سس یکدست شود.
  • اگر تمایل دارید سس مخصوص میگو کبابی تند شود می‌توانید از فلفل سیاه و فلفل قرمز بیشتری در دستور تهیه سس استفاده کنید.

نوش جان/

>>>بیشتر بخوانید:

آموزش تاس کباب مرحله به مرحله

تهیه موساکا یونانی؛ آموزش گام به گام

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=368571

ثبت نظر

-