طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه و مقوی

  • کد خبر : 368438
  • 06 بهمن 1399 - 3:56
طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه و مقوی

 

طرز تهیه نان خرمایی/خواص خرما

خواص خرما در بعضی موارد باور نکردنی هستند و در سایر موارد عالی! این میوه خوشمزه که خوشبختانه در کشور ما به وفور پیدا می‌شود، منفعت‌های بسیار زیادی دارد که از بین آن‌ها دراین مقاله به پنج مورد مهم پرداخته‌ایم. بعد از خواندن این خواص بعید است که بتوانید خرما را از سبد غذایی‌تان کنار بگذارید.

نان خرمایی از انواع شیرینی های معروف و پرطرفدار برای است و اگر شما در پخت شیرینی های مختلف مهارت دارید بهتر است این نوع شیرینی خوشمزه را در منزل بپزید. در طرز تهیه نان خرمایی از تخم مرغ و مغز گردو و خرما و بیکینگ پودر و گلاب و ماست و کره و آرد گندم استفاده می شود.

نان خرمایی و نان برنجی از انواع شیرینی های محلی کرمانشاه هستند که در ایام عید نوروز نیز برای پذیرایی از مهمان ها از این نوع شیرینی های مخصوص عید در بیشتر نقاط ایران استفاده می شود.

مواد لازم/طرز تهیه نان خرمایی

  • زرده تخم مرغ برای تزیین کردن شیرینی : به میزان لازم
  • مغز گردو : ۱۵۰ گرم
  • خرما : ۳۰۰ گرم
  • گلاب : ۵ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
  • ماست : دو قاشق غذاخوری
  • کره : ۲۲۰ گرم
  • آرد گندم : سه لیوان

>>>مطالب مرتبط:

شیره خرما؛ جایگزین طبیعی عسل و میان وعده دانش آموزان

دستور پخت خاگینه شیره خرما ساده اما خوشمزه

تبخال زدید خرما نخورید!

طرز تهیه نان خرمایی شیرینی محبوب و خوشمزه

 


مرحله۱.

برای تهیه نان خرمایی ابتدا کره را روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود سپس ماست و بیکینگ پودر را با یکدیگر درون ظرفی مناسب مخلوط کنید و مخلوط این مواد را به کره بیفزایید و بعد از مخلوط شدن مواد آرد را به صورت آرام آرام به مایه شیرینی اضافه کنید و خمیر بدست آمده را سه دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

 


مرحله۲.

در مرحله بعدی طرز تهیه نان خرمایی خمیر شیرینی را درون نایلون تمیزی قرار دهید و به مدت ۲ ساعت خمیر را در مکانی مناسب قرار دهید و در این مدت زمان خرما‌ها را به خوبی بشویید و هسته و پوست آن‌ها را جدا کنید و خرما‌های تمیز را با گلاب و مغز گردو مخلوط نمایید و آن‌ها را چرخ کنید برای خوش طعم شدن شیرینی می‌توانید در صورت تمایل یک قاشق چایخوری پودر دارچین در این مرحله به مخلوط خرما بیفزایید.

 


مرحله۳.

بعد از گذشت دو ساعت که خمیر شیرینی آماده شد تکه‌هایی از خمیر را بردارید و در کف دست هایتان پهن نمایید سپس درون خمیر شیرینی مقداری از مخلوط خرمای چرخ شده را قرار دهید.

 


مرحله۴.

خمیر را از قسمت کناری جمع کنید و همه شیرینی را به همین صورت آماده نمایید.

 


مرحله۵.

نان خرمایی‌ها را درون سینی فر بچینید و روی آن‌ها به کمک برس زرده تخم مرغ بمالید و سینی را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی نان خرمایی‌ها طلایی رنگ شود و به خوبی پخته شوند سپس آن‌ها را از درون فر بیرون آورید و در ظرفی مناسب برای سرو قرار بچینید.

طرز تهیه نان خرمایی

در این مطلب با روش پخت نان خرمایی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این شیرینی خوش طعم در منزل نهایت بهره را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده تان سپری کنید.

مجله آرگا

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=368438

ثبت نظر

-