طرز تهیه پنکیک ژاپنی پف‌دار؛ یک پنکیک نرم وخوشمزه متفاوت

  • کد خبر : 367974
  • 05 بهمن 1399 - 18:30
طرز تهیه پنکیک ژاپنی پف‌دار؛ یک پنکیک نرم وخوشمزه متفاوت

یکی از انواع پنکیک هاست ولی متفاوت، این پنکیک با همه پنکیک هایی که خوردید بسیار متفاوت است به نوعی بهش پنکیک پف دار نیز می گویند. شکل اولیه پنکیک ژاپنی به قرن شانزدهم بر می گردد که توسط فردی به نام سننوریکیو بنیان گذار مراسم چای در ژاپن کشف شد او با مواد آرد و تخم مرغی نوع پنکیک تپل و با ارتفاع بلندتر از قبل کشف کرد.

در واقع ارتفاع و پف پنکیک ژاپنی آن را با دیگر پنکیک ها متفاوت می کند و باید از یک تابه کوچک که ارتفاع دارد برای پخت پنکیک ژاپنی استفاده کرد و تقریبا می توان گفت شبیه یک کیک کوچک و فوری می باشد. امروز در پارسی دی پنکیک ژاپنی بسیار نرم و خوشمزه و پف دار را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پنکیک؛ چند روش آسان برای درست کردن آن به شیوه حرفه‌ای

 

پنکیک ژاپنی در واقع همون پنکیک آشنای خودمونه با همون طعم و مزه منتهی با این تفاوت که خیلی پفی تر و سبک تره و ارتفاع بیشتری داره و با کمک قالب درست میشه پیشنهاد میکنم که حتما این نوع پنکیک رو تهیه کنین چون درسته که مواد تشکیل دهنده اش همون مواد همیشگیه ولی به خاطر بافت سبک و پفی ای که داره خیلی لذیذ تره و خیلی بهتون میچسبه.

  طرز تهیه پنکیک ژاپنی

مواد لازم برای طرز تهیه پنکیک ژاپنی

  • آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • پودر قند: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شیر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • پودر وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • کره آب شده:  ۴۰ گرم
  • زرده تخم مرغ:۱ عدد
  • سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
  • سرکه سفید یا پودر تارتار:  ۱/۴ قاشق چایخوری

  طرز تهیه پنکیک ژاپنی

مراحل طرز تهیه پنکیک ژاپنی

۱٫ برای تهیه این پنکیک خوشمزه ابتدا شیر، زرده تخم مرغ، پودر شکر و وانیل رو داخل یه کاسه بریزین و بعد با یه همزن دستی بزنینشون تا مواد با هم مخلوط و یکدست بشن.

مراحل تهیه پنکیک

۲٫ حالا داخل یه کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنین.

  طرز تهیه پنکیک ژاپنی

۳٫ مخلوط شیر و زرده تخم مرغ رو به مواد خشک اضافه کنین و با یه همزن دستی هم بزنین تا یکنواخت بشن.

پنکیک ژاپنی پفدار

۴٫ بعد تو یه کاسه بزرگ دیگه سفیده های تخم مرغ رو که بهشون پودر تارتار یا سرکه سفید رو اضافه کردین با همزن بزنین تا خوب پف کننو بالا بیانو شکل بگیرن.

آموزش مرحله به مرحله تهبه پنکیک ژاپنی پف‌دار

۵٫ یک سوم سفیده زده شده رو به مخلوط آرد اضافه کنین و خیلی آروم همشون بزنین تا مخلوط بشن. این مقدار سفیده کمک میکنه تا مخلوط یکم رقیق تر بشه تا بعدا وقتی مابقی سفیده رو اضافه میکنیم احتیاجی به هم زدن زیاد برای مخلوط شدن نباشه و اینطوری پف دو سوم باقیمانده سفیده ها کمتر میخوابه.

صبحانه ژاپنی

۶٫ حالا بقیه سفیده زده شده رو اضافه کنین و خیلی آروم مخلوط رو فولد کنین از همزدن زیاد خودداری کنین تا پف سفیده نخوابه.

صبحانه  ژاپنی

۷٫ دیواره داخلی یه قالب حلقه ای که ترجیحا حدود ۶ الی ۷ سانت قطر و حدود ۴ سانت ارتفاع داره رو چرب کنین و داخل یه ماهیتابه کاملا نچسب که روی حرارت ملایمه بذارین. البته در صورتی که تعداد بیشتری قالب داشته باشین میتونین زودتر پنکیک هارو حاضر کنین و همزمان داخل ماهیتابه بذارینشون.

صبحانه ژاپنی پف‌دار

۸٫ نصف قالب رو با مایه پنکیک پر کنین.

صبحانه ژاپنی پفدار

۹٫ حالا در ماهیتابه رو ببندین و اجازه بدین تا پنکیک برای حدود ۵ دقیقه بپزه تا هم پف کنه و بالا بیاد و هم کفش طلایی بشه.

پنکیک ژاپنی

۱۰٫ قالب رو به آرومی برگردونین تا طرف دیگه هم طلایی بشه و پنکیک مغز پخت بشه باز هم در بسته باشه.

پنکیک ژاپنی

۱۱٫ حالا پنکیکتون حاضره و کافیه تا از قالب جداش کنینو در بیارین و نوش جون کنین…

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367974

ثبت نظر

-