آموزش تهیه‌ی مارشمالو،خوشمزه

  • کد خبر : 367828
  • 05 بهمن 1399 - 15:04
آموزش تهیه‌ی مارشمالو،خوشمزه

 

مارشمالو ، مارشمالو ، پف نبات یا به انگلیسی Marshmallow ، عموما با شکر و یا شربت ذرت، آب، ژلاتین حل شده در آب گرم وگلوکز و طعم دهنده های مختلف مخلوط شده و حالت اسفنجی به خود میگیرد و نوعی خوراکی شکردار محسوب میشود. مارشمالو یک شیرینی فانتزی و خوشمزه است که در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش خواهیم داد.همراه ما باشید.

تهیه مارشمالو

آب و شکر و شربت ذرت در کتری‌های صنعتی بزرگ و در یک دمای ثابت حرارت داده می‌شود و در یک زمان مشخص پخته می‌شود. سپس ترکیب به دست آمده به درون یک کتری دیگر ریخته می‌شود تا سرد شود.

مواد لازم برای مارشمالو

  • ژلاتین :۳ قاشق غذاخوری
  • آب سرد :یک فنجان
  • شکر دانه ریز :۲ فنجان
  • شربت غلیظ شده یا عسل :۱/۲ پیمانه ( ۱۲۰ میلی لیتر )
  • نمک :۱/۴ قاشق چایخوری
  • سفیده تخم مرغ بزرگ :۲ عدد
  • عصاره وانیل :یک قاشق غذاخوری
  • پودر قند :۱/۳ فنجان
  • نشاسته ذرت :۳ قاشق غذاخوری

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بمب شکلات داغ؛ ترند غذایی جدید شبکه های اجتماعی

دستور تهیه فرنی زعفرانی مجلسی و نکات آب نیانداختن آن

حل ۹ مشکل رایج در پخت کیک ؛ از پف نکردن کیک تا سوختن

طرز تهیه مارشمالو در خانه

مرحله۱٫

ژلاتین را با نیمی از یک فنجان آب خوب مخلوط می کنیم و می گذاریم به مدت ۵ دقیقه استراحت کند و تمام آب را جذب کند.

مرحله۲٫

داخل یک ظرف مناسب را کاغذ روغنی گذاشته و روی آن را کمی چرب می کنیم و یا پودر قند می پاشیم و کنار می گذاریم.

مرحله۳٫

شربت غلیظ یا عسل را با نمک ، باقی آب و شکر داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا دمای آن به ۲۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۲۱ درجه سانتیگراد) برسد حدود ۷ دقیقه .

مرحله۴٫

وقتی دما به ۲۵۰ درجه فارنهایت رسید ژلاتین را اضافه کرده و می گذاریم با دمای مخلوط کاملا حل شود، حدود ۳۰ ثانیه و بلافاصله از روی حرارت بر می داریم.

مرحله۵٫

در این فاصله سفیده های تخم مرغ را با همزن خوب می زنیم تا سفید و سفت شوند. وقتی که مخلوط گرمای خود را از دست داد آن را کم کم به سفیدها اضافه می کنیم در حالی که همزن در حال هم زدن است و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم زیرا سفید و پر حجم شدن مارشمالو زمان نیاز دارد.

مرحله۶٫

عصاره وانیل را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم حدود ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشد.

مرحله۷٫

بهترین زمان برای متوقف کردن همزدن زمانی است که دمای کاسه همزن کمی گرم تر از دمای اتاق باشد. خمیر مارشمالو را داخل ظرفی که آماده کرده ایم می ریزیم و روی آن را صاف کرده و مخلوط آرد ذرت و پودر قند را روی آن می پاشیم وقتی حرارت خود را از دست داد و خنک شد آن را از قالب جدا کرده و قالب می زنیم یا با چاقو برش می دهیم .

وب‌سایت نمناک

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367828

برچسب ها

ثبت نظر

-