فرنی انبه؛ طعمی میوه ای و منحصر به فرد!

  • کد خبر : 367507
  • 05 بهمن 1399 - 9:02
فرنی انبه؛ طعمی میوه ای و منحصر به فرد!
نیوز : فرنی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که معمولاً تنها با نشاسته و شیر و شکر تهیه می شود. انبه یکی از میوه های پرخاصیت و انرژی زا می باشد که می توانید در تهیه فرنی هم از آن استفاده کنید.اما این فرنی انبه طعم میوه ای و متفاوتی دارد و برای نرم کردن گلوی بچههایسرما خورده نیز کاربرد دارد. علاوه بر این در ماه رمضان می توانید این فرنی را برای وعده ی افطار نیز تهیه کنید.

فرنی انبه؛ طعمی میوه ای و منحصر به فرد!

مواد لازم برای فرنی انبه:

  • آرد برنج :۳ قاشق سوپخوریپ
  • آرد نشاسته :یک قاشق سوپخوری
  • شیر :۲ لیوان
  • شکر :۱/۲ پیمانه
  • گلاب :یک قاشق سوپ خوری
  • خامه :۲ قاشق سوپ خوری
  • انبه :۱ عدد
  • کره :۲۵ گرم

طرز تهیه فرنی انبه

فرنی انبه؛ طعمی میوه ای و منحصر به فرد!

۱٫ ابتدا شیر را در یک قابلمه ریخته و آرد برنج و نشاسته را افزوده خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

۲٫ قابلمه را روی شعله گاز قرار دهد تا بجوشد، بعد از جوش آمدن شیر آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

۳٫ در مرحله بعد شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که شکر حل شده و فرنی غلیظ شود.

۴٫ در مرحله آخر گلاب و کره را افزوده و بعد از آب شدن کرد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید فرنی کمی خنک شود.

۵٫ در این فاصله انبه ها را مکعبی خرد کنید و داخل غذاساز بریزید تا خوب له شود، حالا خامه را به پوره انبه افزوده کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

۶٫ ترکیب انبه و خامه را به فرنی افزوده و در ظرفهای پذیرایی بکشید.

۷٫ روی فرنی را با مقداری خامه و انبه خرد شده تزیین کرده سرو نمایید.

۸٫ در صورت تمایل میتوانید دسر را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و یا آن را گرم میل کنید.

نوش جان/

>>>بیشتر بخوانید:

دستور تهیه فرنی زعفرانی مجلسی و نکات آب نیانداختن آن

آموزش تصویری تهیه پنکیک ژاپنی پف‌دار

کیک رد ولوت ؛ مخمل سرخ !!

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367507

برچسب ها

ثبت نظر

-