به گزارش نیوز: میگو یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه میشود. میگو همچنین یکی از خوراکیهای سرشار از امگا ۳ است میگو از انواع غذاهای دریایی خوشمزه و لذیذ است، میگو مقوی و پرخاصیت می باشد که به روش های مختلفی پخته می شود و شما می توانید با توجه به ذائقه خود روشی مناسب را برای پخت این غذای دریایی انتخاب نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه میگو اسپایسی را مرحله به مرحله و با ساده ترین روش به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم.میگو علاوه بر خوشمزه بودن یه ویژگی خیلی خوب دیگه ام داره و اونم اینه که به زمان زیادی برای پخت احتیاج نداره و خیلی سریع آماده میشه. میتونین این مدل میگو رو با برنج، پاستا یا حتی انواع سبزیجات و سالاد سرو کنین و ازش لذت ببرین.
>>>بیشتر بخوانید:
کباب میگو با سس مخصوص در کمترین زمان و طعم فوق العاده!
مواد لازم برای طرز تهیه میگو اسپایسی
- میگو خام: ۲۵۰ گرم
- سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
- زیره: ۱/۴ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
- آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه میگو اسپایسی
۱٫ برای تهیه این میگو خوشمزه ابتدا تمام مواد تشکیل دهنده بجز میگو رو داخل یه کاسه میریزیم.
۲٫ حالا مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.
۳٫ میگو رو به مواد اضافه کرده و خوب با هم محلوطشون میکنیم.
۴٫ حالا میگو ها رو داخل ماهیتابه ای که با کمی روغن چرب کردیم میذاریمو با دمای ملایم سرخشون میکنیم.
۵٫ حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه برای پختن میگو ها کافیه فقط در این بین میگوها رو زیرو رو کنین تا دو طرفشون کمی طلایی بشه.
۶٫ حالا میگوهای خوشمزه شما حاضره و میتونین با هر چیزی که دوست دارین سروشون کنین.