دستور تهیه چیکن استراگانف، غذای محبوب روسی

  • کد خبر : 366953
  • 04 بهمن 1399 - 21:56
دستور تهیه چیکن استراگانف، غذای محبوب روسی

 

 

نیوز: در این مقاله دستور تهیه چیکن استراگانف را به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش می دهیم. چیکن استروگانف یا چیکن استراگانف یکی از غذاهای معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان پرطرفدار است. استراگانف سرآشپز روسی بوده که برای اولین بار این غذا رو طبخ کرده و به دلیل استفاده از گوشت مرغ به چیکن استراگانف معروف شد.

 

دستور تهیه چیکن استراگانف، غذای محبوب روسی

این غذا با بیف استراگانف کاملا متفاوت است، ایرانی ها نیز بیشتر به این غذا علاقه مند هستند.

چیکن استراگانف بسیار خوش مزه است و شما می توانید آن را بروی مهمانی هایی که برای شما کلاس غذا مهم است استفاده کنید البته توصیه می کنم حتما چند باری آن را برای خودتان درست کنید تا به قول معواف فوت و فن هاش دستتون بیاد، این غذا را می توانید در ناهار و شام سرو کنید. در ادامه با دستور تهیه چیکن استراگانف با شما هستیم

مواد مورد نیاز:

دستور تهیه چیکن استراگانف، غذای محبوب روسی

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • آرد ۴ قاشق غذا خوری
  • شیر ۲ لیوان
  • فلفل به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • سس مایونز ۶ قاشق غذا خوری
  • قارچ ۶ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • روغن سرخ کردنی

 

دستور تهیه:

۱٫

 قبل از انجام هر کاری سینه مرغی که تهیه کرده ایم را می آوریم و آن را از وسط نصف می کنیم و دوباره آن را به صورت قطعات دیگر تقسیم می کنیم و درون یک ظرف می گذاریم.

۲٫

 قارچ هایی را که تهیه کرده بودیم را به صورت تمیز می شوریم و سپس به صورت حلقه ایی برش میزنیم و در داخل یک ظرف می گذاریم.

۳٫

 دو عدد پیاز خود را می آوریم و آن ها را تمیز می کنیم، سپس آن دو را به صورت قطعات ریز خرد می کنیم، یک تابه می آوریم و مقداری راغن داخل آن می ریزیم و زیر آن را راشن می کنیم، سپس پیاز هایی که خرد کرده بودیم را داخل تابه می ریزیم و تا زمانی که پیاز ها نرم شوند(توجه داشته باشید که پیاز داغ درست نمی کنیم) آنها را تفت می دهیم.

۴٫

 پس از آنکه پیاز ها نرم شدند قطعات مرغ را نیز داخل تابه می ریزیم و حرارت گاز را بالا می بریم و مرغ را همانجوری می گذاریم تا یک طرف مرغ پخته شود، بعد حرارت را به حالت قبلی بر می گردانیم و شروع به، به هم زدن مواد موجود در تابه می کنیم و در این حال نمک و فلفل را به مرغ اضافه می کنیم و دوباره شروع به، به هم زدن مواد موجود در تابه می کنیم، این کار را تا زمانی انجام می دهیم که مرغ ها کمی سرخ بشن، سپس قارچ هایی که خرد کرده بودیم را داخل تابه می ریزیم.

۵٫

 آرد هایی که تهیه کرده بودیم را درون یک ظرف می ریزیم و سپس به آنها آب سرد اضافه می کنیم و آن ها را کامل با آب مخلوط می کنیم، بعد از حل کردن آرد در داخل آب، شیر را روی گاز قرار می دیم و به آن حرارت می دیم و سپس آرد را به شیر اضافه می کنیم و به خوبی آن ها را مخلوط می کنیم. بعد مخلوط به دست آمده را به داخل تابه می ریزیم و در همین حین سس را هم به تابه اضافه می کنیم و تمام مواد را هم می زنیم تا به خوبی مخلوط بشوند. غذای ما آماده شده و می توانیم از آن لذت ببریم.

دستور تهیه چیکن استراگانف، غذای محبوب روسی

نکته:بهتر است در کنار چیکن استراگانف، سیب زمینی هم سرخ کنید چون هم غذای شما را خوش مزه تر می کند و هم باعث زیبا تر شدن غذای شما می شود.

امیدواریم دستور پخت چیکن استراگانف را به صورت کامل یاد گرفته باشید.

>>>بیشتر بخوانید

دستور تهیه سوپ کدو سبز؛ رنگی به یاد ماندنی!

دستور تهیه کونوفه پنیری+عکس

دستورالعمل تهیه خورشت گوجه‌سبز

 

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=366953

ثبت نظر

-