رئیس سازمان بورس استعفا کرد

  • کد خبر : 363723
  • 01 بهمن 1399 - 16:04
رئیس سازمان بورس استعفا کرد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از  فارس، در پی ریزش‌های متعدد شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران و افت بازار که از ۱۹ مرداد تا کنون صورت گرفته و در نتیجه سرمایه مردم سرمایه‌گذار در بورس تا حد زیادی آب شده است، اعتراضات به عملکرد مدیران بورس اوراق بهادار تهران و به ویژه سازمان بورس به عنوان نهاد ناظر بالا گرفت.


همچنین نمایندگان مجلس دیروز تصمیم گرفتند، فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی را به عنوان رئیس شورای عالی بورس و حسن قالیباف اصل به عنوان رئیس سازمان بورس و رئیس هیأت مدیره سازمان بورس اوراق بهادار به کمیسیون اقتصادی مجلس فرا بخوانند و از آنها در مورد عملکرد شرکت‌های حقوقی توضیح بخواهند.


امروز خبری دست به دست شد که حسن قالیباف اصل رئیس سازمان بورس استعفا کرده است، خبرنگار فارس برای صحت و سقم این خبر با یک مقام آگاه در سازمان بورس و اوراق بهادار تماس گرفت که وی با تأیید این خبر گفت: حسن قالیباف اصل استعفای خود را تقدیم فرهاد دژپسندوزیر امور اقتصادی و دارایی کرده است که البته هنوز پاسخ وزیر نیامده است.


وی گفت: در صورت پذیرش استعفای رئیس سازمان بورس از سوی وزیر بلافاصله جلسه هیأت مدیره بورس تشکیل و مدیرعامل جدید انتخاب می‌شود در حال حاضر اعضای هیأت مدیره سازمان بورس شامل حسن قالیباف اصل به عنوان رئیس سازمان، احمد جاویدی رئیس هیأت مدیره و معاون اجرایی سازمان، محمدرضا معتمد عضو هیأت مدیره و معاون نظارت بر نهادهای مالی، جعفر مالی عضو هیأت مدیره و معاون حقوقی  و محمدحسن ابراهیمی سرو علیا عضو هیأت مدیره و معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران است.


باتوجه به اینکه قرار بود فرهاد دژپسند وزیر امور  اقتصادی و دارایی به خاطر ریزش بازار و عملکرد ضعیف در حفاظت از سرمایه‌های مردم قرار بود استیضاح شود برخی ناظران می‌گویند قالیباف اصل در واقع به عنوان پیش‌مرگ و قربانی وزیر قرار گرفته و پیشاپیش استعفای خود را از ریاست سازمان تقدیم وزیر امور اقتصادی و دارایی کرده است.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=363723

برچسب ها

ثبت نظر

-