فرق گذاشتن بین دختر و پسر فاجعه آفرید + عکس

  • کد خبر : 313511
  • 18 آذر 1399 - 18:43
فرق گذاشتن بین دختر و پسر فاجعه آفرید + عکس

 

پسر ۱۷ ساله‌ای که به علت فرق گذاشتن اقدام به کشتن دو خواهر خود کرده و مادرش را نیز زخمی کرده بود روز چهارشنبه توسط پلیس مکزیک بازداشت شد. «بِرائولیئو رامیرز» اقدام به کشتن دو خواهر ۱۲ و ۷ ساله اش کرده بود.

قاتل که با پدرش زندگی می‌کرد روز شنبه به خانه مادرش «اریکا رامیرز» مراجعه کرده بود. بِرائولیئو پس از ترک خانه توسط مادرش اقدام به کشتن دو خواهر خود با نام «دیانا رامیرز» و «گئولِری رامیرز» کرد.

 

فرق گذاشتن بین دختر و پسر فاجعه آفریدعکس

 

مادر دو قربانی در حالی که از پسرش خواسته بود مراقب دو خواهرش باشد خانه را ترک و به محل کار خود رفته بود. دیانا پس از بازگشت به خانه با پیکر‌های بی جان و خون آلود دخترانش روی زمین مواجه شد.

این زن نیز مورد حمله پسرش قرار گرفت و پسرش با اسلحه ضربه‌ای را به سر او وارد کرد. این پسر پس از زخمی کردن مادرش بلافاصله از خانه فرار کرد. پلیس این نوجوان را در حالی که یک ساعت دورتر از محل وقوع جرم در خانه یکی از دوستانش حضور داشت دستگیر کرد.

 

فرق گذاشتن بین نوجوانان

بنا به گزارش روزنامه مکزیکی la prensa این نوجوان در حین بازجویی به پلیس گفت که مادرش همیشه رفتاری متفاوت با او در مقایسه با دو خواهرش داشت و بین آن‌ها فرق می‌گذاشت.

او به پلیس گفت از خواهرانش متنفر بود، زیرا مادرش آن‌ها را بیشتر از او دوست داشت. او گفت که با کشتن خواهرانش می‌خواست از مادرش انتقام بگیرد.

گفتنی است؛ بِرائولیئو رامیرز که به زودی وارد سن ۱۸ سالگی می‌شود قرار است در دادگاه محاکمه شود.

باشگاه خبرنگاران

 

>>> خبر مرتبط:

دستگیری قاتل متجاوز پس از گذشت ۱۰ سال از قتل دختر ۱۷ ساله

ماجرای کامل قتل شیما صباگردی توسط بهلول

اقرار به قتل خواهر ۲۲ ساله به دلیل اختلاف خانوادگی

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=313511

برچسب ها

ثبت نظر

-