درخشش دانش آموزان عشایری آذربایجان غربی در کنکور سراسری

  • کد خبر : 309086
  • 16 آذر 1399 - 13:22
درخشش دانش آموزان عشایری آذربایجان غربی در کنکور سراسری

یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۹ – ۰۹:۱۳

نسرین پاکدوست

ارومیه (پانا) – رئیس اداره آموزش و پرورش عشایر آذربایجان غربی اعلام کرد موفقیت دانش آموزان عشایری در کنکور سراسری مدیون زحمات همکاران و معلمین گرامی در مناطق عشایری است.

«نسرین پاکدوست» در گفت و گو با خبرنگار استودیو الفبا آموزش و پرورش آذربایجان غربی افزود: آموزش و پرورش عشایر آذربایجان غربی ۳۳ هزارو ۷۳۰ دانش آموز عشایر در استان دارد که در ۶۴۲ مدرسه با ۳۲۰۶ معلم مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: از این تعداد دو هزار و ۱۱۰ دانش آموز عشایری در مقطع دوم متوسطه است که ۵۸۴ نفر آنان در کنکور سراسری امسال شرکت کرده اند که به تفکیک ۳۷۲ شرکت کننده پسر با قبولی ۵۳ نفر و ۲۱۲ شرکت کننده دختر با قبولی ۲۲ نفر هستند.

وی گفت: مجموعاً ۷۸ نفرموفق به قبولی در دانشگاههای استان شدند که از این تعداد ۱۳ نفر دردانشگاه فرهنگیان و ۶۹ نفر دانشگاه سراسری و ۹ نفر در دانشگاه آزاد پذیرش شدند.

این مقام مسئول افزود: ازجمله رشته هایی که دانش آموزان عشایری موفق به کسب رتبه برتر در آنها شدند می توان به رشته های دبیری و آموزش ابتدایی، اقتصاد، مهندس ژنتیک، علوم تربیتی، جغرافیا، جامعه شناسی، زیست شناسی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی، تجهیزات پزشکی، نرم افزار کامپیوتر، معماری، الکترونیک عمومی، مهندسی قارچ، مهندسی بهداشت محیط و مهندسی شیمی اشاره کرد.

پاکدوست افزود: با توجه به اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس امکان استفاده از فضای مجازی به دلیل عدم پوشش اینترنت در روستاهای عشایری برای دانش آموزان و خانواده ها امکان پذیر نبود، بنابراین با تشکیل کارگروه ها و همکاری راهبران آموزشی، معلمان و مدیر آموزگاران مناطق عشایری در زمینه تهیه و تدوین بسته آموزشی و تولید محتوای آموزشی عقب افتادگی تحصیلی دانش آموزان جبران شده و نتیجه این جهاد آموزشی و سخت کوشی همکاران فرهنگی عزیز در این مناطق محروم، درخشش بی نظیر دانش اموزان در عرصه های علمی است.

رئیس اداره آموزش و پرورش عشایر استان گفت: کیفیت بخشی به آموزش که از اهداف پیگیری شده در سند تحول بنیادین است، گامی مهم و اساسی در موفقیت دانش آموزان عشایری استان در کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ به شمار می رود.

وی با قدردانی از همه معلمان و کارشناسان و راهبران آموزشی عشایری و اولیا در راستای تداوم فعالیت های مستمر آموزشی و تربیتی بیان کرد: تلاش در جهت منسجم نمودن فعالیت ها و برنامه های آموزشی در جریان آموزش یک اصل اساسی است که باعث افتخارآفرینی فرزندان و آبادانی و پیشرفت این مرز و بوم خواهد شد.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=309086

ثبت نظر

-