فوت و فن ها و طرز تهیه خامه قنادی در خانه

  • کد خبر : 278918
  • 02 تیر 1400 - 12:28
فوت و فن ها و طرز تهیه خامه قنادی در خانه

به گزارش نیوز: خامه یکی از پرکاربردترین ها در شیرینی پزی است. خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی فوت‌و‌فن‌هایی دارد که تا پیش از این ترجیح می‌دادیم یا از قنادی تهیه کنیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده بخریم، اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم. امروز با ما همراه باشید تا طرز تهیه خامه قنادی و فوت‌وفن‌های تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم در دستور پخت خامه قنادی:

* خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم
* شکر: ۲ قاشق غذاخوری
* اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت خامه قنادی، خامه قنادی را در خانه درست کنید

 طرز تهیه خامه قنادی (دستور پخت خامه قنادی):

مرحله ۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.


مرحله ۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.


مرحله ۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.


مرحله ۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

درست کردن خامه قنادی در خانه، خامه قنادی را در خانه درست کنید

پیشنهادات جذاب ما:

آموزش کیک کرم کارامل شکلاتی

کاپ کیک های میوه ای خوشمزه در خانه درست کنید

 

فوت و فن‌های طرز تهیه خامه قنادی (درست کردن خامه قنادی در خانه):

۱. با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

۲. توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

۳. حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

۴. حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

۵. اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

۶. بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

منبع: ایرنا زندگی

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=278918