معدوم‌سازی ۱۳۱۰۰ مرغ و جوجه توسط ضدانقلاب!/پرداخت بدهی دولت به آستان قدس/ ساخت خانه‌های کوچک در سراسر کشور

  • کد خبر : 215077
  • 14 مهر 1399 - 4:54

اتفاقات مشابهی بر اقتصاد ایران رفته و تصمیمات متفاوتی برای آن گرفته شده است اما به نظر می رسد با نتایج یکسان روبرو هستیم.«در نیم قرن با اقتصاد ایران» اخبار مهم اقتصادی ایران و جهان را مرور می کنیم.سال اول هر دهه را به عنوان نقطه بررسی تاریخ اقتصادی قرار داده ایم.این مطلب با عنوان نیم قرن با اقتصاد ایران منتشر می شود،در طول بررسی تاریخ اقتصادی پنج دهه گذشته ممکن است به حوادث مهم و اثر گذار برخورد کنیم که این اخبار و وقایع را نیز منتشر می کنیم.روزنامه اطلاعات به دلیل سابقه ۹۰ ساله آرشیو قوی و رویکرد صرف خبری در بازتاب وقایع پایه این بررسی قرار گرفته است.

چهاردهم مهر ۱۳۶۰؛ ضدانقلاب ۱۳۱۰۰ مرغ و جوجه را معدوم کرد

روزنامه اطلاعات در صفحه ۴ خود نوشت: توسط عوامل ضدانقلاب ۱۳ هزار و یکصد قطعه مرغ و جوجه در بخش ارسنجان و در دو مرغداری این بخش معدوم شدند.

در آزمایش‌هایی که توسط مسوولان از این دو مرغداری به‌عمل آمد، معلوم شد که عوامل ضدانقلاب به‌هنگام شب با آلوده کردن آب و دانه این مرغداری‌ها دست به این عمل زده‌اند.

همکاری ایران در احداث یک کارخانه پارچه‌بافی در پاکستان

کارخانه پارچه‌بافی مولان در کویته مرکز ایالت بلوچستان رسما آغاز به کار کرد. این کارخانه که با همکاری ایران و پاکستان احداث شده است، فعلا ۳۳ میلیون متر پارچه تولید می‌کند و ظرفیت آن قابل‌ افزایش است.

در این کارخانه ۲۵۰۰ کارگر و کارمند سرگرم کار هستند و تولیدات مرغوب این کارخانه به خارج صادر خواهد شد.

اطلاعات 13 مهر 1360

چهاردهم مهر ۱۳۷۰؛ ساخت خانه‌های کوچک در سراسر کشور

مهندس کازرونی، وزیر مسکن و شهرسازی گفت: وزارت مسکن طبق مصوبه اخیر هیات دولت، با بودجه شرکت‌های تحت‌پوشش خانه‌هایی کوچک با متراژ ۴۰ مترمربع احداث خواهد کرد و شکل واگذاری آنها نیز به شکل اجاره به شرط تملیک خواهد بود. کار ساخت‌وساز این واحدها نیز از سه ماه آخر امسال آغاز خواهد شد.

وی افزود: این واحدهای مسکونی کوچک در حاشیه شهرهای بزرگ و در تهران نیز در شهرک‌های اطراف ایجاد خواهد شد.

رومانی نفت، گاز و خودرو از ایران می‌خرد

وزیر صنایع رومانی در دیدار با روغنی زنجانی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به تنگناهای کشورش در زمینه تامین انرژی در زمستان سال‌جاری، خواستار خرید ۵۰۰ هزار تن «مازوت» و یک تا یک و نیم میلیون تن نفت خام علاوه‌بر ۶۰۰ هزار تنی که در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور مورد توافق گرفته است، شد.

وی افزود: رومانی خواستار خرید ۱۰ تا ۱۲ هزار قطعه انواع مختلف ماشین و قطعه موتور از این کارخانه است.

وی در این دیدار آمادگی کشورش برای مشارکت در اجرای طرح احداث خط لوله گاز طبیعی ایران به اروپا از طریق ترکیه نیز اعلام و اضافه کرد: در ازای این مشارکت رومانی مایل است سالانه ۱۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی از ایران وارد کند.

افزایش تولید انواع اتوبوس و سواری

وزارت صنایع سنگین طی گزارشی اعلام کرده است که تولیدات واحدهای تحت‌پوشش این وزارتخانه در ۶ ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد بسیاری داشته است. در ۶ ماه اول امسال، ۱۶۷۲ دستگاه اتوبوس (۵۶۰ درصد رشد)، ۳۳۴۴ دستگاه مینی‌بوس (۲۶۳ درصد رشد)، ۴۷۱۹ دستگاه کامیون (۱۴۳ درصد رشد)، ۲۵۶۸۳ دستگاه اتوبوس سواری (۳۱۰ درصد رشد)، ۹۱۶۶ دستگاه وانت (۸۷ درصد رشد) و ۳۰۹ دستگاه انواع واگن باری و مسافری (۲۷ درصد رشد) توسط واحدهای صنایع سنگین کشور تولید شده است.

اطلاعات 13 مهر 1370​

۱۴ مهر ۱۳۸۰؛ پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی و آستان قدس

هیات وزیران در جلسه اخیر خود نحوه پرداخت ۸۵۰۰ میلیارد ریال بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی و آستان قدس رضوی را تصویب کرد.

اطلاعات 13 مهر 1390

۱۴ مهر ۱۳۹۰؛ احمدی‌نژاد: قیمت دلار ۹۰۰ تومان هم نمی‌ارزد

محمود احمدی‌نژاد در جمع مردم همدان از همه مردم خواست که سه ماه به یارانه‌های نقدی خود در حساب‌ها دست نزنند تا سیر نزولی تورم که به گفته وی از همین ماه آغاز شده، تداوم یابد.

احمدی‌نژاد همچنین به افزایش قیمت طلا و ارز در بازار اشاره کرد و هر دو را ناشی از «تلاش بدخواهان ملت برای تلاطم در بازار» دانست.

وی درباره افزایش قیمت دلار در بازار که طی هفته گذشته تا مرز ۱۳۰۰ تومان نیز افزایش یافت و اکنون در حدود ۱۲۴۰ تومان تثبیت شده است، چنین گفت: «اگر این زشت‌کاری‌ها و خودخواهی‌ها نباشد، باید قیمت ارز پایین بیاید همچنان که دلار در اقتصاد ایران ۹۰۰ تومان هم نمی‌ارزد، اما برخی هرچه بانک مرکزی دلار عرضه می‌کند، خریداری می‌کنند و می‌گویند باید قیمت دلار بالا رود.»

رئیس‌‌جمهور با بیان اینکه دشمنان و بعضی بدخواهان درصدد تلخ کردن کام ملت از شیرینی عظیم اجرای موفق قانون هدفمند کردن یارانه‌ها هستند به افشار دست‌های اخلالگر در بازار سکه و ارز پرداخت و گفت: برخی با پول کلان مقدار فراوانی سکه خریداری کرده‌اند تا بازار را به هم بریزند.

وی در ادامه به تبلیغات برخی رسانه‌ها در رابطه با بازار سکه اشاره کرد و افزود: عده‌ای می‌خواهند هر روز ملت را تحریک کنند و نوسان قیمت سکه را اعلام می‌کنند، اما مگر سکه غذاست؟ سکه چیزی است که مردم در مراسم‌ خاص به‌عنوان هدیه به یکدیگر می‌دهند.

رئیس قوه‌مجریه تلاش بدخواهان ملت برای تلاطم در بازار ارز را نیز یادآور شد و گفت: این در حالی است که آن قدر ارز ذخیره داریم که همه نیازهای کشور و واردات را پاسخگو است و نیز اینکه مسافرت‌ها به‌خوبی انجام شود.

درخواست رئیس‌کل برای افزایش نرخ سود

گزارش از نشست شورای پول و اعتبار حاکی از این است که رئیس‌کل بانک مرکزی در این نشست خواستار تغییر نرخ سود اوراق مشارکت با هدف جمع‌آوری نقدینگی از سطح بازار شده است، زیرا به اعتقاد او با نرخ سود ۱۵ درصد نقدینگی جمع‌آوری نمی‌شود. اگر برای این موضوع فکری نشود فرصتی فراهم می‌شود که نقدینگی یک روز از بازار ارز، یک روز از بازار سکه و یک روز نیز از بازارهای دیگری سردرمی‌آورد.

نه آیفون ۵ آمد نه استیو جابز

کنفرانس اپل روز سه‌شنبه نه در مکان همیشگی که در سالنی که استیو جابز در آن آیپاد و مک‌بوک‌ایر را معرفی کرده بود، برگزار شد. این بار برای معرفی یک نوآوری جدید به جای جابز محبوب، جانشینش تیم کوک روی صحنه آمد و با ابراز خوشحالی از معرفی محصول، آماری از فروش محصولات این شرکت ارائه کرد.

اما آیفونی که توسط اپل معرفی شد، همان آیفون ۴ است با این تفاوت که امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری جدید به آن اضافه شده است.

دنیای اقتصاد 13 مهر 1390

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=215077

برچسب ها

ثبت نظر

-