برقراری امنیت در نوار مرزی اردبیل

  • کد خبر : 205560
  • 07 مهر 1399 - 10:52
برقراری امنیت در نوار مرزی اردبیل

برقراری امنیت در نوار مرزی اردبیل - تابناک | TABNAK

 نیوز ( برقراری امنیت در نوار مرزی اردبیل )به گزارش نیوز ، سید شاهین اسمعلی با اشاره به تنش‌های دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان اظهار کرد: مرزنشین های روستا و شهرهای مرزی مخصوصاً اصلاندوز صدای بعضی از انفجارها و شلیک توپ را می‌شنود که ناشی درگیری نظامی دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر اراضی مورد مناقشه (قره باغ) است.

وی با بیان اینکه استان اردبیل دارای ۳۶۹ کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان دارد خاطرنشان کرد: جنگ و درگیری بین این دو کشور همسایه سالهاست وجود دارد و به بهانه‌های مختلف آتش بس نقض می‌شود که در این میان هیچ گونه تهدیدی متوجه کشور ایران و مرزنشینان استان اردبیل نیست.

نیروهای مرزبانی استان اردبیل آماده برقراری امنیت هستند

فرمانده مرزبانی استان اردبیل از توان و آمادگی کامل نیروهای مرزبانی استان اردبیل در برقراری امنیت پایدار خبر داد و گفت: مرزبانان ایران اسلامی با هوشیاری، اقتدار و صلابت در مناطق مرزی به صورت شبانه روزی مستقر هستند و مأموریت‌های ذاتی خود را انجام می‌دهند و این حضور مختص تشدید تنش میان دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان نیست و این اطمینان را می‌دهیم که هیچ مورد خاصی وجود ندارد.

اسمعلی با بیان اینکه در درگیری‌های نظامی قطعاً صدای توپ و شلیک گلوله شنیده می‌شود و این صداها در مواقع جنگ عادی است، اظهار کرد: نیروهای نظامی، انتظامی و سپاه پاسداران با یگان‌های تحت امر خود در منطقه حضور دارند و تمام تحرکات را به دقت رصد می‌کنند و اگر نقض حریم هوای احتمالی و آن هم به صورت ناخواسته از سوی هر دو طرف جنگ صورت بگیرد طبق قوانین بین المللی هشدارهای لازم را خواهیم داد.

اقدامات کشور در راستای توقف جنگ جمهوری آذربایجان و ارمنستان

فرمانده مرزبانی استان اردبیل در پاسخ به سوالی مبنی بر اقدامات کشور ما در راستای توقف جنگ و دعوت به خویشتن داری طرفین گفت: در این خصوص اقداماتی صورت گرفته و اگر لازم باشد با هدف تأمین امنیت مرز مشترک کشورمان با جمهوری آذربایجان و نیز حفظ سلامتی تبعه‌های کشورمان گفت و گوها و دیدارهایی نیز خواهیم داشت.

وی خطاب به کاربران فضای مجازی نیز گفت: در راستای حفظ امنیت روانی شهروندان حتماً اخبار را از رسانه‌های رسمی کشور دنبال کرده و از نشر شایعات خودداری کنند چرا که سوابق نشان داده است مخالفین نظام در خارج از کشور با نفوذ در فضای مجازی اقدام به ایجاد رعب و وحشت در هموطنان می‌کنند که داشتن سواد رسانه‌ای و دشمن شناسی تنها راه حل این اقدامات تخریبی خواهد بود.( برقراری امنیت در نوار مرزی اردبیل )

با ما اخبارنیوز را دنبال کنید.

هشدار علی مطهری به وزارت اطلاعات و حوزه علمیه

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=205560

ثبت نظر

-