کشف محموله مخدر شیشه در نایین

  • کد خبر : 189916
  • 26 شهریور 1399 - 9:53
کشف محموله مخدر شیشه در نایین

 

به گزارش نیوز، ( کشف محموله مخدر شیشه در نایین ) ماموران انتظامی شهرستان نایین موفق به کشف بیش از ۱۱ کیلوگرم ماده مخدر شیشه از یک دستگاه خودروی عبوری در این منطقه شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان نایین گفت: ماموران انتظامی شب گذشته هنگام کنترل خودروهای عبوری در یکی از جاده‌های منطقه به یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.

سرگرد هادی کیان مهر افزود: ماموران در بازرسی از خودرو یاد شده ۱۱ کیلو و ۸۸۰ گرم شیشه جاساز شده در صندلی عقب خودرو کشف کردند.

وی افزود: در این عملیات ۲ قاچاقچی دستگیر شدند.

روزانه بطور متوسط افزون بر ۲۵ هزار دستگاه خودرو از جاده‌های شهرستان نایین عبور می‌کنند.

شهرستان نایین در ۱۴۰ کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد و به دلیل وجود مناطق کویری، بیراهه‌های بیابانی و همجواری با استان‌های شرقی یکی از نقاط تردد قاچاقچیان و حمل و نقل مواد مخدر و انواع کالاهای قاچاق است.

شیشه چیست؟

شیشه یا کریستال نوعی ماده مخدر است که باعث برانگیختن هیجان، تمرکز زیاد و شادی مفرط در فرد مصرف کننده می‌شود. شیشه یک محرک قوی است که مصرف طولانی مدت آن عواقب شدیدی به همراه دارد. این مخدر اعتیاد آور جزو یکی از بدترین مخدرهایی است که ترک اعتیاد به آن کار چندان آسانی نیست. به همین دلیل معمولاً به بیماران مبتلا به سوء مصرف شیشه پیشنهاد می‌شود که علاوه بر ترک اعتیاد در کلینیک های تخصصی و معتبر حتماً از روش های گروه درمانی اعتیاد نیز استفاده کنند تا انگیزه شان برای ترک شیشه بالا برود و بعد از پایان دوره ترک دچار لغزش نشوند.

مواد مخدر شیشه

مخدر شیشه از چه ترکیباتی ساخته می‌شود؟

دی مت آمفتامین هیدروکلرید یا در اصطلاح شیشه، یک ماده مصنوعی ترکیبی قوی و بسیار اعتیاد آور است که به صورت مصنوعی در آزمایشگاه ‌های غیر مجاز تولید می‌‌گردد. کریستال شیشه رنگ‌های مختلفی دارد که اگر سفید باشد، بدون بو و تلخ مزه است. برخلاف مخدرهایی مانند هروئین، کوکائین و ماریجوانا، شیشه در طبیعت یافت نمی‌شود و برای ساخت آن از ترکیب مواد شیمیایی مانند برخی از داروها و کودها استفاده می‌گردد.

علائم مصرف شیشه برای اولین بار

معمولاً افراد مبتلا به مصرف شیشه رفتارهایی همراه با اضطراب، برانگیختگی در حرف زدن، عصبانیت، تحریک پذیری، بی اشتهایی و یا طولانی خوابیدن دارند. یکی از نشانه های بارز در کسانی که به مصرف شیشه اعتیاد دارند، گشاد شدن مردمک چشم و افزایش ضربان قلب است.

از آنجایی که مصرف مخدر شیشه به شدت روی تغییرات ظاهری، از بین رفتن آب میان بافتی عضله ها و کاهش وزن تاثیر دارد معمولا افراد معتاد به شیشه به سرعت دچار کاهش وزن بارزی می‌شوند. به همین دلیل است که در برخی داروهای غیرمجاز برای لاغری از مخدر شیشه استفاده می‌شود.

علائم مصرف شیشه

خماری شیشه چگونه است؟

علائم خماری شیشه نیز مانند هر مخدر دیگری با خشکی دهان، افزایش سرعت تنفس، حالت تهوع، سردرد های شدید، تعریق زیاد، سرگیجه، تپش قلب، بزرگ شدن مردمک چشم و لرزش دست همراه است. اما اگر این علائم در حین ترک شیشه و تحت نظر پزشک متخصص باشد، تحمل آن آسان تر می شود و انگیزه و تحمل فرد برای ترک مصرف شیشه بالا می رود.

فجیع ترین عوارض مصرف شیشه در دراز مدت

مصرف مخدر شیشه باعث فعال شدن قسمت لذت در مغز و ایجاد توهمات مختلف می شود. اعتیاد به شیشه چنان اثری از خود در مغز به جای می‌گذارد که به شدت اراده فرد را برای کنار گذاشتن اعتیاد کاهش می‌دهد. ادامه دار شدن مصرف شیشه عوارض جسمی و روانی جبران ناپذیر و خطرناکی دارد که در اینجا برخی از شایع ترین عوارض مصرف شیشه در دراز مدت را بررسی می‌کنیم.

شیشه چیست و چه عوارضی دارد

۱٫شایع ترین عوارض پوستی مصرف شیشه

به وجود آمدن عوارض پوستی بر اثر سوءمصرف شیشه در افرادی که مصرف طولانی مدت دارند امری بسیار شایع است. افراد مبتلا به مصرف شیشه نه تنها پوست های چروک، کدر و بیمارگونه ای دارند بلکه به مرور زمان زخم‌های ناشی از اعتیاد به شیشه روی پوستشان دیده می‌شود. این زخم‌ها مانند جای مته هستند و معمولاً در قسمت صورت و بازوی فرد بیمار نمود پیدا می‌کنند. از آنجایی که اعتیاد به مصرف شیشه باعث تخریب لایه های پوستی می‌شود، افتادگی پوست و تغییرات ظاهری جزو مواردی هستند که به سرعت در فرد معتاد نمود پیدا می‌کند.

۲٫عوارض خطرناک مصرف شیشه بر روی مغز

استفاده طولانی مدت از مخدر شیشه با وجود لذت آنی بالایی که دارد منجر به کاهش شدید آی کیو و آسیب به سلول های عصبی می‌شود. به همین دلیل است که ترک شیشه مانند ترک کراک جزو دشوار ترین موارد ترک اعتیاد به حساب می‌آید و به هیچ عنوان نباید در طول دوره ترک از بیمار غافل شد.

بیش‌ترین تاثیرات سوء مصرف شیشه روی نورون های دوپامین و سروتونین است که بر چگونگی احساس، تصمیم گیری و قدرت تفکر فرد تاثیر می‌گذارند. این آسیب‌ها می‌توانند باعث بیماری هایی همچون افسردگی، پارانویا و همچنین سکته های مغزی بشوند. اختلال در مهارت های حرکتی و تحلیل سلول های مغزی از دیگر عوارض اعتیاد به شیشه است که نباید آن ها را نادیده بگیریم.

مخدر شیشه چیست

کشف محموله مخدر شیشه در نایین

۳٫عوارض مصرف شیشه در مردان به چه صورت است؟

عوارض مصرف شیشه در زنان و مردان به قدری وحشتناک است که گاهی قوی ترین مخدرهای سنتی در مقابل آن بسیار ضعیف هستند. اما گاهی این عوارض در مردان به شکل دیگری نمود پیدا می کند. به عنوان مثال مصرف شیشه به شدت میل به فعالیت جنسی را بالا می برد، فرد در حالت خماری دست به حرکات جنون ‌آمیزی می ‌زند و باعث ایجاد توهمات شدیدی می شود که گاهی قتل و خودکشی را به همراه دارد.

بهترین روش ترک مصرف شیشه

در حال حاضر درمان مواد محرک از جمله شیشه، از مشکل ترین درمان های سوء مصرف مواد است که در کلینیک ترک اعتیاد پیام تندرستی توسط تیم متخصص این حرفه انجام می شود. در درمان ترک اعتیاد به شیشه بر اساس مدت، مقدار، نوع و روش مصرف فرد ممکن است نیاز به درمان های متفاوتی باشد اما معمولا بستری شدن در کلینیک های روانپزشکی ترک اعتیاد بهترین گزینه اند.

اخبار را از دنیوز دنبال کنید …

دستگیری ۲ قاچاقچی مواد مخدر در شهرکرد

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=189916

ثبت نظر

-