
نامجومطلق در قسمت دیگری از حرفهایش خاطرنشان کرد: من و همکارانم که در این وضعیت سخت کنار استقلال هستیم، حسن نیت خودمان را نشان دادیم و حتی ممکن است در این وضعیت قربانی شویم، با این شرایط حداقل انتظار من از مسئولان استقلال این است که بازیکنان فصل گذشته را حفظ کند نه اینکه نفر به نفر شاهد جدایی بازیکنان باشیم. ما زمان بسیار کمی در اختیار داریم، اما متاسفانه شرایط خوب نیست. ما به خاطر استقلال ریسک بزرگی انجام دادیم، ولی اگر قرار باشد حتی یک بازیکن هم جدا شود، کار ما غیرممکن خواهد شد و من نمیپذیرم که با این شرایط کار کنم. من به باشگاه این اولتیماتوم را دادم که حتی اگر یک بازیکن هم جدا شود، دیگر نمیتوانم در استقلال کار کنم و این شرایط غیرقابل تحمل خواهد شد.
سرمربی استقلال افزود: تمام هدف ما این است که با شرایطی آبرومندانه این بازیها را پشتسر بگذاریم تا کادر مدیریتی بعد از لیگ قهرمانان آسیا هر تصمیمی که میخواهد بگیرد. هدف ما این است که در این شرایط سخت به استقلال کمک کنیم، اما باشگاه هم باید کمک کند و اجازه ندهد تا بازیکنی را از دست بدهیم.
نامجومطلق در خصوص بحث بازگشت استراماچونی به استقلال خاطرنشان کرد: هواداران خاطرات خوبی از این مربی در ذهن دارند. اگر هدف باشگاه بازگرداندن استراماچونی است، پس امیدوارم این اتفاق رخ دهد. من همیشه آرزو دارم استقلال در بهترین وضعیت قرار بگیرد.












تعبیر خواب
قیمت ارز
فال حافظ